Antena 3 CNN Actualitate Social ZIUA COPILULUI. Veste minunată pentru copii de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI. Veste minunată pentru copii de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI. Veste minunată pentru copii de 1 Iunie
01 Iun 2018   •   14:52

ZIUA COPILULUI Copiii sprijiniţi de Fundaţia Principesa Margareta vor fi sărbătoriţi vineri, între orele 15,00 - 16,30, la Palatul Elisabeta, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

ZIUA COPILULUI  Potrivit FPMR, pentru a marca Ziua Internaţională a Copilului, în tradiţia ultimilor ani, Fundaţia a pregătit pentru micii invitaţi momente speciale.

ZIUA COPILULUI "Copiii vor avea ocazia să cunoască istoria Palatului Elisabeta, într-un tur ghidat prin spaţiile pline de semnificaţii şi istorie. De asemenea, vor participa la ateliere creative şi vor transforma grădina Palatului într-un loc de joacă inedit", precizează FPMR.

ZIUA COPILULUI  FPMR a fost înfiinţată în 1990 de către principesa Margareta împreună cu regele Mihai I şi are 26 ani de activitate în sprijinul copiilor, tinerilor şi vârstnicilor, cu intervenţii durabile bazate pe schimbul de experienţă şi valori între generaţii. De-a lungul timpului, Fundaţia s-a implicat în numeroase proiecte sociale, culturale şi de susţinere a educaţiei şi talentului artistic.

ZIUA COPILULUI Ziua Internaţională a Copilului este sărbătorită în România şi în alte aproximativ 50 de ţări, la data de 1 iunie. De asemenea, o zi dedicată copilului este celebrată la date diferite în peste 100 de state.

ZIUA COPILULUI La 16 noiembrie 2016, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea legii prin care este modificat Codul muncii prin declararea zilei de 1 Iunie - Ziua Copilului ca sărbătoare legală în care nu se lucrează. Astfel, în 2017, pentru prima dată ziua de 1 iunie este nelucrătoare.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close