Antena 3 CNN Actualitate Un şofer a supravieţuit miraculos într-o maşină despicată în două, după un accident teribil pe autostrada A1, lângă Lugoj

Un şofer a supravieţuit miraculos într-o maşină despicată în două, după un accident teribil pe autostrada A1, lângă Lugoj

Un şofer a supravieţuit ca prin minune într-o maşină despicată în două, după un accident produs pe autostrada A1, în apropiere de Lugoj.

Un şofer a supravieţuit miraculos într-o maşină despicată în două, după un accident teribil pe autostrada A1, lângă Lugoj
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Alin Tarnovschi    |    01 Oct 2022   •   22:42

Teribilul accident s-a produs, în această dimineaţă, la primele ore, iar martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au anunţat că un accident devastator s-a produs pe autostrada A1, între Lugoj şi Făget, în zona localităţii Traian Vuia din judeţul Timiş.

Mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, precum şi ale Ambulanţei, dar şi din cadrul SMURD, s-au deplasat la locul accidentului.

Când au ajuns şi au văzut maşina despicată efectiv în două, pe mijloc, salvatorii şi-au imaginat că oricine ar fi condus autoturismul nu a avut nicio şansă.

Nu mică le-a fost mirarea atunci când l-au văzut pe şofer pe picioarele lui, fără nicio zgârietură. Acesta a scăpat ca prin minune din cumplitul accident doar cu o sperietură.

Din primele cercetări, s-a stabilit că şoferul autoturismului circula cu viteză, iar la un moment dat a intrat în plin în remorca unui TIR.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a rupt în două, pe mijloc, fiind efectiv despicată în două.

Mai mult, poliţiştii au făcut verificări şi au descoperit că autoturismul avea numere de înmatriculare false. Drept urmare, ei au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi de ce conducea şoferul o maşină cu numere false.

×
Subiecte în articol: accident autostrada A1 Lugoj
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close