Antena 3 CNN Actualitate Sorana Cîrstea, întâlnire neașteptată în Aeroportul din Doha. Fotografia care i-a încântat pe fani

Sorana Cîrstea, întâlnire neașteptată în Aeroportul din Doha. Fotografia care i-a încântat pe fani

Sorana Cîrstea a avut parte de o întâlnire neașteptată în Aeroportul din Doha, moment pe care l-a împărtășit cu fanii de pe rețelele sociale.

Sorana Cîrstea, întâlnire neașteptată în Aeroportul din Doha. Fotografia care i-a încântat pe fani
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Will Oliver
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Sep 2023   •   21:14

Sorana Cîrstea (25 WTA) își va relua sezonul competițional după pauza făcută în urma performanței fantastice de la US Open, unde a ajuns până în faza sferturilor. 

Astfel, după ce s-a retras de la turneul din această săptămână de la Guangzhou, Sorana Cîrstea a făcut totuși deplasarea în China pentru competițiile WTA 250 Ningbo, WTA 1000 Beijing (30 septembrie – 8 octombrie) și WTA 500 Zhengzhou (9 – 15 octombrie). 

În timpul unei escale pe Aeroportul din Doha, Sorana Cîrstea a avut parte de o surpriză, pe care a împărtășit-o cu fanii de pe rețelele sociale.

”Când îți întâlnești agentul din greșeală, între două avioane”, a precizat Sorana pe Instagram, bucurându-se de întâlnirea  cu spaniolul Enric Molina, un fost arbitru reprofilat ca agent, notează ziare.com.

Citește și: Simona Halep dă în judecată compania canadiană care produce suplimentul alimentar din cauza căruia a fost acuzată de dopaj

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Sorana Cîrstea
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close