Antena 3 CNN Actualitate Șoseaua de centură a Brașovului, blocată în urma unui protest spontan

Șoseaua de centură a Brașovului, blocată în urma unui protest spontan

Șoseaua de centură a Brașovului, blocată în urma unui protest spontan
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Iul 2016   •   11:05

Protest spontan al transportatorilor pe șoseaua de centură a Brașovului. Oamenii sunt nemulțumiți de prețul prea mare al RCA-ului, dar și faptul că drumurile sunt tot mai greu de circulat.

Transportatorii amenințau cu protestele încă de spăptămana trecută.

”La această oră, la intersecția cu localitatea Sânpetru, traficul este parțial blocat, se circula pe un singur fir, sunt sute de mașini pe cei 10 km pe soseaua ocolitoare a Brașovului. Sunt 20 de camioane care au faăcut acest protest spontan. Transportatorii spun că pentru un singur camion, transportatorii au plătit un RCA de 7000 de lei. În luna iulie, ar trebui să plătească un RCA de 3800 de lei. Camioanele care au ajuns pe centură au mers cu viteza foarte mică. În unele intersecții, traficul a fost paralizat complet. Ei s-au oprit și au îceput să claxoneze. O perioadă s-a circulat pe un fir, acum e practic toată centura blocată.”, a declarat reporterul Antena 3.

La rândul său, Radu Dinescu, secretar general UNTRR: ”Oamenii nu mai pot fi controlați, ASF nu ia nicio măsură, speram să avem o întâlnire cu premierul pentru a avea ceva concret”.

×
Subiecte în articol: transportatori protest spontan
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close