Antena 3 CNN Actualitate Statul român scoate la licitație un Lamborghini Aventador recuperat de la persoane cercetate pentru trafic de minori și proxenetism

Statul român scoate la licitație un Lamborghini Aventador recuperat de la persoane cercetate pentru trafic de minori și proxenetism

Statul român va scoate la licitație un Lamborghini Aventador. Prețul bolidului pornește de la 280.000 de euro pe piața mașinilor second hand. Autoturismul de lux se află în administrarea Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate.

Statul român scoate la licitație un Lamborghini Aventador recuperat de la persoane cercetate pentru trafic de minori și proxenetism
Sursa foto: Lamborghini.com
de Maria Zărnescu    |    18 Mar 2021   •   18:12

Totodată, Agenția va mai scoate la licitație publică și alte modele, precum Skoda Octavia, BMW 218D, BMW 216D, Volkswagen Passat, BMW 540D Xdrive, dar și 10.608 litri de motorină.

În luna martie a acestui an, Tribunalul Galați a admis solicitarea ANABI, privind valorificarea anticipată a unui Laborghini Aventador. Agenția a fost desemnată custodele autoturismului de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Galați, într-un caz de cercetarea infracțiunilor de constituire grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

”Agenția a inițiat demersuri similare, formulând cereri adresate, după caz,  procurorului sau instanței, în vederea încuviințării valorificării cu privire la toate bunurile mobile aflate în administrare (valoare estimată de aproximativ 2.500.000 euro).

În contextul promovării unei strategii integrate privind recuperarea creanțelor provenite din infracțiuni, ANABI propune flexibilizarea mecanismului care să permită valorificarea anticipată a bunurilor sechestrate.

În ultimele zile, ANABI înregistrează o creștere a numărului de cauze în care Agenția este sesizată de către procurori și instanțele de judecată în vederea administrării și valorificării bunurilor indisponibilizare în procese penale. ANABI urmează a valorifica prin licitații publice următoarele bunuri: Lamborghini Aventador, Skoda Octavia, BMW 218D, BMW 216D, Volkswagen Passat, BMW 540D Xdrive, precum și 10.608 litri motorina.

În conformitate cu dispozițiile art. 5 din Legea nr.318/2015, Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate își desfășoară activitatea cu respectarea următoarelor principii: legalitatea, confidențialitatea, integritatea, autonomia operațională, celeritatea, eficiența și respectarea drepturilor și intereselor legitime ale proprietarilor, ale titularilor altor drepturi asupra bunurilor și ale terților”, a anunțat Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate.

Pe piața mașinilor second hand, prețul unui Lamborgini Aventador ajunge până la 280.000 de euro.

În luna martie 2021, Tribunalul Galați a admis solicitarea ANABI privind valorificarea anticipată a unui autovehicul...

Publicată de Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate pe Joi, 18 martie 2021

×
Subiecte în articol: lamborghini vanzare masini lux licitatie
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close