Antena 3 CNN Actualitate Supraviețuitorii catastrofei aviatice din Columbia, găsiți la timp datorită unui copil de zece ani. Toți îl consideră un erou!

Supraviețuitorii catastrofei aviatice din Columbia, găsiți la timp datorită unui copil de zece ani. Toți îl consideră un erou!

Supraviețuitorii catastrofei aviatice din Columbia, găsiți la timp datorită unui copil de zece ani. Toți îl consideră un erou!
Sursa foto: Foto: twitter.com
01 Dec 2016   •   15:14

Un băiat de 10 ani este considerat eroul supraviețuitorilor accidentului aviatic din Columbia, după ce i-a ghidat pe salvatorii ajunși la locul tragediei direct la pasagerii încă în viață, scrie Mirror.

Potrivit presei locale, copilul i-a întâmpinat pe salvatori și i-a dus direct la supraviețuitori, economisind minute prețioase pentru o astfel de intervenție.

Mai mult, se pare că băiatul a ajutat inclusiv la transportarea lui Alan Ruschel la spital, unul dintre supraviețuitori.

Aeronava British Aerospace 146 a companiei aeriene boliviene Lamia, la bordul căreia se aflau 81 de persoane — nouă membri ai echipajului și 72 de pasageri, inclusiv 22 de jucători ai echipei de fotbal braziliene Chapecoense, s-a prăbușit marți într-o zonă muntoasă în timp ce se apropia de aeroportul din Medellin.

×
Subiecte în articol: Chapecoense accident aviatic erou
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close