x close

Fii alături de noi!

Tăriceanu: Ce se întâmplă azi cu Antena 3, mâine se poate repeta cu o altă instituție de presă

de 15 Feb 2016   •   21:13
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a atras atenția luni, după ce a aflat că emisia Antena 3 este în pericol în urma unui ordin de evacuare, că același lucru se poate întâmpla mâine unei alte instituții de presă, dacă libertatea de exprimare nu este respectată.
 
”Libertatea de experimare e consfințită de Constituție, care spune că nicio publicație nu poate fi suprimată. (...) Dacă azi e vorba de Antena 3, mâine s-ar putea să fie vorba de o altă televiziune sau publicație”, a spus președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, luni, într-o intervenție telefonică de la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
Șeful Senatului a precizat că inițiativa de a comenta această problemă îi aparține.
 
”Eu am avut inițiativa de a vă suna, că mi s-a părut necesar să am această intervenție, și în calitatea mea de președinte al unui partid politic”, a spus Tăriceanu.
 
”În actualul context politic al anului 2016, guvernul care a primit votul de învestitură, mă așteptam să fie interesat de alegeri, dar desființarea unei televiziuni libere de o instituție din subordinea guvernului mi se pare un semnal prost pentru democrația din România”, a adăugat copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Mihai Gâdea a anunțat în emisiunea 100 de Minute că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate
 
poza

Actualitate

Soția lui Dan Condrea, chemată luni la audieri la Parchet

Partenera de viață a lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, este așteptată luni la audieri, la Parchetul General. Uliana Ochinciuc a fost citată pentru a fi audiată în calitate de martor în dosarul...

30 Mai 2016  •  11:37

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati