x close

Fii alături de noi!

Un celebru actor din Dallas a murit

de 01 Mar 2016   •   00:20
Un celebru actor din Dallas a murit 16
Celebrul actor american George Kennedy, câștigător al premiului Oscar, a murit la vârsta de 91 de ani. Actorul, devenit extrem de popular și pentru aparițiile în seria de comedii Naked Gun, s-a stins din viață în localitatea Boise, din statul Idaho, SUA, scrie The Hollywood Reporter.

Fost militar de carieră, a jucat roluri memorabile alături de actori uriași ai cinematografiei precum Robert Mitchum, Frank Sinatra, James Stewart, Clint Eastwood, Cary Grant sau Gregory Peck.

Alături de Leslie Nielsen a apărut în trei filme din seria Naked Gun. A avut și o apariție în Dallas, în 1988-1991.

poza

Actualitate

Procesul lui Radu Mazăre şi al lui Nicuşor Constantinescu, amânat a 89 oară, dintr-un motiv incredibil

Procesul retrocedărilor ilegale de plaje din Constanţa, în care sunt judecaţi mai mulţi angajaţi ai Primăriei municipiului, printre care fostul edil Radu Mazăre, dar şi fostul preşedinte al Consilului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost amânat, marţi, pentru a 89-a oară.

28 Iun 2016  •  21:31

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dietă de vedetă! Albertina Ionescu şi-a dezvăluit secretul siluetei perfecte

Nu a avut probleme cu greutatea şi asta pentru că Albertina Ionescu a avut mereu grijă ce mănâncă. Bruneta a povestit care este secretul său pentru o siluetă perfectă.

28 Iun 2016  •  20:55

sati