Antena 3 CNN Actualitate Un om de afaceri s-a sinucis după ce a fost controlat de ANAF

Un om de afaceri s-a sinucis după ce a fost controlat de ANAF

Un om de afaceri s-a sinucis după ce a fost controlat de ANAF
26 Sep 2015   •   08:50

Un om de afaceri din Piteşti şi-a pus capăt zilelor şi a fost găsit fără suflare chiar de soţia lui. Un control al ANAF la firma pe care o deţinea, l-ar fi determinat pe bărbat să facă gestul extrem. Anchetatorii au găsit un bilet de adio, prin care omul transmitea că nu este un infractor. 

 
Gestul bărbatului i-a şocat pe toţi cunoscuţii. A rămas în depozitul de detergenţi pe care îl deschisese de curând, şi acolo şi-a plănuit sfârşitul. A lăsat un bilet de adio în care şi-a cerut iertare şoţiei şi copilului de şapte ani şi în care spunea că nu este un infractor. 
 
Apropiaţii spun că un control al ANAF l-ar fi împins la sinucidere. Cu câteva zile în urmă inspectorii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală i-au verificat toate actele, împreună cu cei de la DIICOT.
 
Bărbatul se temea să nu piardă tot ce investise şi nu a mai făcut faţă stresului. A fost găsit prea târziu, ca să mai fie salvat.
 
Poliţiştii nu au găsit urme care să ducă spre o altă ipoteză în afară de sinucidere, însă medicii legişti vor stabili cauza exactă a decesului.
 

×
Subiecte în articol: om de afaceri control ANAF sinucidere
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close