Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Klaus Iohannis: Mulţumesc preşedintelui Hollande pentru atenţia specială acordată mesajelor noastre

UPDATE. Klaus Iohannis: Mulţumesc preşedintelui Hollande pentru atenţia specială acordată mesajelor noastre

UPDATE. Klaus Iohannis: Mulţumesc preşedintelui Hollande pentru atenţia specială acordată mesajelor noastre
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Ian 2015   •   21:09
UPDATE. Preşedintele României, Klaus Iohannis, a explicat că a avut mai multe discuţii cu lideri europeni, în contextul evenimentelor de la Paris şi a mulţumit omologului francez, pentru căldură. 
 
"Am avut cu ocazia acestei manifestări, să discut cu destul de mulţi lideri politici, din Europa şi din lume. Am discutat cu doamna cancelar Merkel, preşedintele Comisiei, preşedintele Consiliului, preşedintele Ucrainei, premierul Israelului şi mulţi alţii. Doresc să folosesc acest prilej pentru a-i mulţumi preşedintelui Franţei, domnul Hollande, pentru invitaţie şi călduroasa primire. Mă bucur că am putut să îi fiu alături în aceste momente grele pentru naţiunea franceză. Mulţumesc, de asemenea, pentru atenţia specială pe care a acordat-o mesajelor noastre şi solidarităţii din partea poporului român."

---
 
Preşedintele României, Klaus Iohannis, va face o declaraţie de presă, duminică, la ora 20:30, după întoarcerea de la Paris, unde a participat la marşul de solidaritate. 

×
Subiecte în articol: Franta paris Klaus Iohannis
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close