Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: „Creșterea economică mi se datorează pentru că am guvernat bine”

Victor Ponta: „Creșterea economică mi se datorează pentru că am guvernat bine”

Victor Ponta: „Creșterea economică mi se datorează pentru că am guvernat bine”
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Mai 2017   •   14:30

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, marţi, că datele INS privind evoluţia economiei reflectă în primul rând meritul său, ca premier, pentru că "a guvernat bine" şi a făcut un Cod fiscal bun, atenţionând actualul Executiv să nu cheltuiască mai mult decât îşi permite şi comentând că Sorin Grindeanu trebuie lăsat de "moaşele" Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea să guverneze.

"Ştiu ce înseamnă să fi la guvernare şi să primeşti astfel de veşti bune. După veşti bune de obicei vin veşti proaste, deci sper să se pregătească, să nu vină veşti proaste sau să vină cât mai încolo. (...) Mă refer la faptul că e un moment în care trebuie să folosim această creştere economică şi să ne pregătim pentru vremuri mai dificile", a spus Ponta, întrebat despre datele INS prezentate marţi, potrivit News.ro.

Întrebat al cui este meritul pentru această creştere economică, Victor Ponta a afirmat că el este primul pe această listă.

"Eu cred că e meritul meu, în primul rând, pentru că am guvernat foarte bine, am făcut un Cod fiscal foarte bun. E meritul Guvernului Cioloş, că nu a stricat prea multe, şi e meritul Guvernului Grindeanu că reuşeşte, deşi are atâtea moaşe copilul, să se ocupe de copilul economie bine. Cu cât îl lasă moaşele mai mult, cu atât o să aibă succes mai mare", a spus el.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close