Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă: O instituție de îngrijire nu poate suplini mediul familial, afecțiunea și protecția părintească

Viorica Dăncilă: O instituție de îngrijire nu poate suplini mediul familial, afecțiunea și protecția părintească

Viorica Dăncilă: O instituție de îngrijire nu poate suplini mediul familial, afecțiunea și protecția părintească
Sursa foto: Foto: gov.ro
19 Mar 2019   •   13:52

Viorica Dăncilă a participat la ceremonia de semnare a protocolului de colaborare în vederea implementării eficiente a proiectului „TEAM -UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman.

”Guvernul face încă un pas important pentru a asigura un mediu familial de îngrijire pentru copiii instituționalizați, în procesul de tranziție, către îngrijirea acestora în comunitate. Ca mamă mă bucur enorm că avem posibilitatea să implementăm astfel de programe pentru ca un număr cât mai mare de copii să aibă șansa să fie ocrotiți și îndrumați în viață, așa cum se cuvine. O instituție de îngrijire nu poate suplini mediul familial, afecțiunea și protecția părintească. Domeniul semnat astăzi ajută la o aplicare mai bună a etapei a doua a celei mai mari investiții din fonduri europen în sistemul de asistență maternală din România. Este un proiect în valoare de 568 de milioane de euro, implementat în toată țara”, a declarat Viorica Dăncilă, la Palatul Victoria. 

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close