Antena 3 CNN Actualitate Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv încă 30 de zile

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv încă 30 de zile

Judecătoria Mangalia a prelungit, astăzi, cu încă 30 de zile mandatul de arestare preventivă pentru Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, din luna august, soldat cu moartea a doi tineri.

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv încă 30 de zile
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin / Octav Ganea
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Noi 2023   •   17:36

Magistraţii Judecătoriei Mangalia au constatat legalitatea acestei măsuri şi au respins ca neîntemeiată cererea de revocare a arestului preventiv.

"În temeiul art.207 alin.6 Noul Cod proc.pen. constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive a inculpatului Pascu Matei Vlad.

În temeiul art.207 alin.4 Noul Cod proc.pen. menţine arestarea preventivă a inculpatului Pascu Matei Vlad, arestat în baza mandatului de arestare preventivă nr.15/UP din data de 20.08.2023, emis de Judecătoria Mangalia în dosarul nr.4085/254/2023.

Respinge cererile formulate de apărătorul inculpatului de revocare a măsurii arestării preventive şi înlocuirea cu o altă măsură, ca neîntemeiate.

Citește și: Mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în localitatea 2 Mai, rămâne în arest preventiv

Măsura dispusă va fi adusă la cunoştinţa inculpatului prin administraţia locului de deţinere”, se arată în minuta instanţei.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore

În 19 august, Vlad Pascu a condus un autoturism pe DN 39, iar în jurul orei 5.25, în apropiere de 2 Mai, a intrat într-un grup de pietoni.

În urma impactului, doi tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi.

Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului şi a fost găsit apoi de poliţişti în Vama Veche. Anchetatorii au stabilit că el se afla sub influenţa mai multor substanţe interzise, printre care cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu arest preventiv
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close