Antena 3 CNN Actualitate Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Decizia Tribunalului Constanța

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Decizia Tribunalului Constanța

Vlad Pascu, acuzat de producerea tragediei de la 2 Mai, rămâne în stare de arest preventiv. Decizia Tribunalului Constanța.

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Decizia Tribunalului Constanța
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin / Octav Ganea
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Apr 2024   •   15:13

Vlad Pascu, acuzat de producerea tragediei de la 2 Mai, din județul Constanța, eveniment soldat cu uciderea din culpă a doi tineri și rănirea altor trei, rămâne în stare de arest preventiv.

"Înch. nr.74 :În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b C.pr.pen. rap. la art. 206 C.pr.pen., respinge ca neîntemeiată contestația formulată împotriva încheierii de şedinţă din data de 09.04.2024 a Judecătoriei Mangalia, de inculpatul Pascu Matei Vlad, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului prevăzute de art. 192 alin. (1), (2) şi (3), art. 196 alin. (1) şi (4), art. 336 alin. (2) şi art. 338 alin. (1) din Codul penal, cu aplicarea art. 38 alin. (1) din Codul penal. În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă contestatorul - inculpat la plata sumei de 600 lei cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 16.04.2024".

Decizia a fost luată marți, 16 aprilie 2024, de judecătorii de la Tribunalul Constanța.

Matei Vlad Pascu este suspectat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

Fondul dosarului se află la Judecătoria Mangalia, noul termen fiind stabilit pentru data de 18 aprilie 2024, ora 10.00, "pentru a se introduce în cauză şi a se cita Fundaţia Română pentru Asistarea Victimelor Accidentelor, pentru a se cita părţile civile Dragomir Cătălin Ştefan, Dragomir Livia, Olariu Mihaela, Olariu Valentin, Voinea Ruxandra, Coniac Vlad Alexandru şi Ionescu Cristina Ileana în vederea audierii şi pentru a se cita martorul Radu Gabriel în vederea audierii“, după cum se arată pe portalul instanțelor de judecată.

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu arest preventiv
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close