Antena 3 CNN Actualitate Zâmbete și optimism printre ruine

Zâmbete și optimism printre ruine

Zâmbete și optimism printre ruine
Sursa foto: Foto: radu-tudor.ro
17 Noi 2017   •   13:49

Intreaga conducere PSD este de ieri la Baile Herculane, unde va lua decizii intr-un Comitet Executiv National.

Cunoscand, ca multe alte milioane de romani, situatia absolut dramatica a statiunii, nu imi pot reprima intrebarea : cine a fost cu ideea sa mearga toata conducerea PSD la Baile Herculane, un simbol al dezastrului generat de incompetenta politica a tuturor conducatorilor din ultimii 27 de ani? Chelul isi pune mana in cap !

Este evident pentru oricine ca nu doar PSD e vinovat pentru o perla a turismului romanesc, in care acum 150 de ani venea insusi imparatul Austriei sa se relaxeze. In cei 27 de ani, PSD si PNL, cele doua mari partide, au guvernat aproape egal : cate 3 guvernari de 4 ani. scrie Radu Tudor pe blog. 

Din pacate, dezastrul acestei superbe statiuni este legat si de numele unui fost membru al partidului de stanga. De la romani pana azi, Baile Herculane n-au fost atat de abandonate.

Stiute fiind aceste detalii, sa te reunesti zambind printre ruinele neputintei romanesti pentru a transmite un semnal de speranta si unitate, pare totusi un gest profund neinspirat. Aproape sinucigas.

PS : Ministrul apararii Mihai Fifor, prezent si el la Herculane, incearca sa dea un semnal pozitiv… Seriozitatea Armatei Romane salveaza un pic aparentele. Drama statiunii ramane insa.

Mai multe pe radu-tudor.ro

×
Subiecte în articol: Baile Herculane reuniune PSD Mihai Fifor
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close