Antena 3 CNN Actualitate Zeci de polițiști, puși pe drumuri de farsa unei fete de 18 ani din Baia Mare: ”Un turc mi-a pus pistolul la cap și m-a amenințat că mă împușcă!”

Zeci de polițiști, puși pe drumuri de farsa unei fete de 18 ani din Baia Mare: ”Un turc mi-a pus pistolul la cap și m-a amenințat că mă împușcă!”

Alertă la un motel din Baia Mare! Polițiștii și mascații au intervenit după ce o tânăra de 18 ani a cerut ajutorul autorităților pe motiv că a fost amenințată cu un pistol de un cetățean străin. Într-un final totul s-a dovedit a fi o farsă pusă la cale chiar de tânăra.

Zeci de polițiști, puși pe drumuri de farsa unei fete de 18 ani din Baia Mare: ”Un turc mi-a pus pistolul la cap și m-a amenințat că mă împușcă!”
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    23 Sep 2021   •   10:15

”Un turc mi-a pus pistolul la cap și m-a amenințat că mă împușcă!” Asta a reclamat o tânără de 18 ani din Baia Mare, în miez de noapte, recepționerei  dintr-un motel situat la ieșirea din oraș.

Totul s-a petrecut după ce un bărbat ar fi mers să se cazeze împreună cu două femei cu care ar fi intenționat să întrețină relații sexuale. Se pare că cei trei nu s-ar fi înțeles la bani, iar una dintre fete s-a dus la recepționera motelului și a reclamat că bărbatul ar fi amenințat-o cu moartea.

Alarmată, angajata unității a apăsat butonul de panică, iar firma de paza a venit în câteva minute. Aceștia au încercat să intre în camera unde era cazat cetățeanul străin, numai că acesta se baricadase în interior, astfel că a fost cerut ajutorul poliției. 

Mai multe echipaje de polițiști de la ordine publică, dar și echipa de intervenție a mascaților a năvălit în unitatea de cazare, iar străinul a fost imobilizat și încătușat.

După trei ore de audieri polițiștii au stabilit că bărbatul nu era cetățean turc, ci cetățean irakian. Mai mult, tot ce povestise tânara de 18 ani era o minciună. Bărbatul nu deținea niciciun pistol și nici nu o amenințase.

În consecință, tânara de 18 ani a fost sancționată contravențional pentru alarmarea falsă la 112 a poliției.

×
Subiecte în articol: farsa politisti pistol Baia Mare tinere
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close