Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodii care îşi găsesc iubirea adevărată după Paşte, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Căldură și bucurie care vă umple inima de fericire"

Zodii care îşi găsesc iubirea adevărată după Paşte, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Căldură și bucurie care vă umple inima de fericire"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în emisiunea Adevăruri ascunse, în cadrul unui horoscop inedit, zodiile care îşi găsesc iubirea adevărată după Paşte.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mai 2024   •   19:30

Sunt zodii care sunt mai conservatoare, care au cu totul alte apucături. Avem două zodii de pământ care se lasă mai greu. Am ținut post, şi acum după putem să ridicăm capul. Sunt undeva și mistice.

Zodiile care îşi găsesc iubirea adevărată după Paşte. Taur

Taurul cu atât de multe evenimente pentru anul ăsta, nu e de mirare câte se numără printre zodiile care se îndrăgostesc, dar după Paște. Pentru că energia ta pasională e îndreptată spre conexiuni profunde și autentice. Într-o zi aparent obișnuită, ai putea întâlni pe cineva care să-ţi fure inima. Atunci vei simți o legătură imediată, în secunda respectivă.

Iar această întâlnire poate fi atât de puternică, încât va surprinde și vă surprinde pe amândoi, ducând spre o călătorie romantică, plină de aventură. Iar ulterior, dacă vibrația a fost între cei doi la cote înalte, se poate lăsa chiar și cu o cerere căsătorie.

Zodiile care îşi găsesc iubirea adevărată după Paşte. Fecioara

Fecioara ar putea fi surprinsă dacă ar descoperi că dragoste adevărată vine adesea în cel mai neașteptat mod, dar tot după sărbătorile pascale. Ar putea fi vorba de un coleg de muncă cu care ai colaborat timp îndelungat sau de un prieten de mult uitat, care într-o zi de primăvară devine mai mult decât prieten. Iar această revelație aduce în viața ta un sentiment de căldură și o bucurie care-si va umple inima de fericire.

Zodiile care îşi găsesc iubirea adevărată după Paşte. Scorpionul

Scorpionul va avea și el, la fel ca celelalte, parte de o poveste de dragoste fabuloasă în această primăvară. Vei avea parte de o întâlnire care îți schimbă viața la 180°.

S-ar putea să fie vorba de cineva care intră în viața ta cu o forță și o profunzime pe care nu le-ai simțit niciodată înainte, iar această conexiune profundă și pasională îți va permite să-ți deschizi sufletul în moduri pe care nu le-ai crezut posibile.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close