Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Marcel Ciolacu, la lansarea candidaţilor PSD Argeş pentru alegerile locale: "Veţi câştiga toate alegerile!"

Marcel Ciolacu, la lansarea candidaţilor PSD Argeş pentru alegerile locale: "Veţi câştiga toate alegerile!"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, astăzi, la evenimentul de lansare a candidaţilor PSD Argeş la alegerile locale, că "nimeni nu are astăzi nicio şansă" în faţa candidaţilor social-democraţi în judeţul Argeş.

Marcel Ciolacu, la lansarea candidaţilor PSD Argeş pentru alegerile locale: "Veţi câştiga toate alegerile!"
Sursa foto: Facebook | Marcel Ciolacu
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Apr 2024   •   12:42

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a spus, astăzi, celor din PSD Argeș: "Să nu ne alinăm. Nimeni nu are nicio șansă în fața voastră". Înainte de a-și susține discursul, Ciolacu a fost prezentat ca "viitorul președinte al României".

Ciolacu a menționat un moment din trecut, când la PSD era "doar curent", iar Paul Stănescu i-a spus: "hai să plecăm la Argeș, că la Dâmbovița se alege praful".

"Așa am plecat la drum și am făcut conferință la dumneavoastră. Așa s-a format această echipă frumoasă pe care o aveți astăzi. Haideți să nu ne alinăm: veți câștiga toate alegerile. Nu are nimeni astăzi nicio șansă în fața dumneavoastră", a spus Ciolacu.

Acesta a adăugat că "marele merit al echipei din Argeș" îi aparține preşedintui Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă.

De asemenea, Ciolacu a vorbit despre momentul în care a ajuns la guvernare și "au început să apară nenorocirile", cu referire la "azilele groazei".

"S-a clocit și organizat tot acel atac. Adevărul a ieșit la iveală: Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei, Marius Budăi nu a avut nicio treabă cu azilele groazei", a adăugat președintele PSD.

Acesta a mai spus că "trebuie să învățăm și să înțelegem că politica, trebuie să ținem unii la alții", notează Mediafax.

PSD Argeş și-a lansat candidaţii pentru alegerile locale. Ion Mînzînă, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, şi Cristian Gentea, primar Piteştiului, candidează pentru noi mandate.

Publicată de Marcel Ciolacu pe Sâmbătă, 20 aprilie 2024

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close