Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Nicolae Ciucă: "Este dificil și nu ar fi corect să-i impunem un scor"

Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Nicolae Ciucă: "Este dificil și nu ar fi corect să-i impunem un scor"

Președintele PNL Nicolae Ciucă a declarat sâmbătă, la depunerea candidaturii lui Sebastian Burduja pentru Primăria Capitalei, că nu ar fi corect "în acest moment să-i impunem un scor".

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Apr 2024   •   12:45

Sebastian Burduja a ajuns sâmbăta la sediul Biroul Electoral Municipal pentru a-și depune oficial candidatura la Primăria Capitalei. Candidatul a venit pe motocicletă. El a fost așteptat de șeful de partid, Nicolae Ciucă, de membri PNL și de susținători.

"Am făcut primul pas pentru schimbarea Bucureștiului, o schimbare pe care o așteptăm cu toții de ani de zile", a declarat el.

Președintele PNL Nicolae Ciucă a fost întrebat sâmbătă dacă lui Sebastian Burduja i se va impune un scor pe care să-l obțină la alegerile locale.

"În acest moment este dificil și nu ar fi corect față de Sebastian Burduja să-i impunem un scor. Se depune candidatura la câteva zile după ce am luat această decizie și atunci, în funcție de cum evoluează campania în următoarele săptămâni, vom discuta și ne vom stabili modul în care vom aborda până la final tot ceea ce se poate întreprinde către Sebastian Burduja si echipa lui, tot ceea ce se poate întreprinde de către fiecare președinte de filială de sector și desigur sprijinul pe care poate să-l primească de la nivelul conducerii PNL", a spus Nicolae Ciucă.

"În acest moment nu are un scor, procent stabilit", a adăugat liderul PNL.

Nicolae Ciucă susține că Sebastian Burduja "va fi cea mai bună alternativă la actualul primar".

"Candidatul nostru este Sebastian Burduja, președintele organizației PNL București, un om politic al noii generații, capabil, care cunoaște foarte bine Bucureștiul și problemele sale, are experiență în funcții executive înalte și va fi cea mai bună alternativă la actualul primar", a transmis liderul PNL.

Coaliția a decis ca cele două partide să participe cu candidați separați la alegerile locale pentru Primăria Capitalei.

Marcel Ciolacu a anunțat că Gabriela Firea este candidatul PSD.

Material susţinut de PNL

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close