Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari. Ce semnal a dat liderul PNL, la Calafat

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari. Ce semnal a dat liderul PNL, la Calafat

Nicolae Ciucă a participat la evenimentul de lansare pentru funcţia de primar al municipiului Calafat, judeţul Dolj, a lui Dorel Mituleţu.

Nicolae Ciucă, mesaj pentru primari. Ce semnal a dat liderul PNL, la Calafat
de Alexandra Dima    |    23 Apr 2024   •   22:38

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent, marţi, alături de candidatul la Primăria Municipiului Calafat, Dorel Mitulețu. Atmosfera din sală l-a ajutat pe liberal să-și susțină discursul într-o manieră destinsă. 

Iată cîteva din principalele chestiuni punctate în discursul lui Nicolae Ciucă:
"Primarul trebuie să aibă o agendă în permanentă deschidere cu omul. Daca vreți, putem face un raport între administrațiile liberale și celelalte administrații:
•    raportul de proiecte din fonduri europene este de 5 la 1
•    la nivelul PNL rata de multiplicare a proiectelor este de 5 la 1

Asta înseamnă că avem oameni profesioniști, că știm și că ne pasă de oameni, asta este echipa PNL și asta le voi cere permanent de aici încolo", a spus Nicolae Ciucă. 

Acesta şi-a mai exprimat preocuparea că județul Dolj are, din păcate, 120 de mii de hectare care au intrat în procesul de deșertificare.

"Când vine vorba de plantare de păduri, am făcut proiecte pornind de la drumul pe care-l făceam când eram copil și treceam prin pădurile de salcâm, nu am mai găsit drumul...

 Am citit care este pericolul privind deșertificarea, am derulat un proiect începând cu oamenii de la cabinetul senatorial până la primari, dunele de nisip au crescut cu 2- 3 metri, este într-adevăr un pericol.", a mai spus liderul PNL.

Nicolae Ciucă i-a îndemnat pe colegii de partid să aibă o campanie electorală plină de onestitate:
Noi am venit să vă garantăm sprijinul nostru: le spun liberalilor să meargă la oameni și să recunoască cu onestitate ceea ce au reușit și ce nu au reușit să facă, este important să avem acest dialog onest cu oamenii. 

Material susţinut de PNL

×
Subiecte în articol: PNL calafat
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close