Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Valentin Ivancea, în cursa pentru Primăria Bacău: ”Nu vin doar să ocup un post. Nimic nu se cuvine nimănui” | Test Drive Electoral la Antena 3 CNN

Valentin Ivancea, în cursa pentru Primăria Bacău: ”Nu vin doar să ocup un post. Nimic nu se cuvine nimănui” | Test Drive Electoral la Antena 3 CNN

În episodul de azi, Valentin Ivancea, preşedinte al CJ Bacău, dă Test Drive Electoral cu colega noastră Ana Iorga şi explică de ce lasă judeţul pentru a candida la Primăria Bacău.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mai 2024   •   20:20

Antena 3 CNN a lansat cel mai spectaculos mijloc de a-i cunoaşte pe candidaţii la alegerile locale din 9 iunie.

În "Test Drive Electoral", jurnaliştii postului nostru îi scot în stradă pe cei care vor să fie primari sau preşedinţi de Consilii judeţene şi străbat împreună, cu maşina şi la pas, oraşe şi judete, identificând marile îngrijorări sau motive de nemulţumire ale românilor, dar şi subţirimea unor promisiuni electorale. 

”Eu văd funcția de primar nu  ca un privilegiu, ci ca o răspundere”, spune Valentin Ivancea, preşedinte al CJ Bacău.

”Nu vin doar să ocup un post. Nimic nu se cuvine nimănui. Trebuie să muncești pentru ceea ce faci”

Întrebat care este calitatea principală care îl recomandă pentru funcția de primar al municipiului Bacău, Valentin Ivancea a răspuns:

”Eu cred că sunt un om gospodar, iar asta este principala calitate pe care trebuie să o aibă un primar.

Trebuie să ai tenacitate în tot ce înseamnă barieră administrativă.

Nu cred într-un politician care să nu fie pregătit din toate punctele de vedere, dar mai ales administrativ, pentru că nu contează doar să vorbești, contează să faci ce vorbești.

Nu poți să faci administrație fără să nu faci politică și invers. Doar că cele două lucruri trebuie dozate corespunzător.

Nu poți să faci doar politică și nu poți să faci doar administrație. Eu am fost conștient că, dacă vin, trebuie să fac, nu vin doar să ocup un post. Nimic nu se cuvine nimănui. Trebuie să muncești pentru ceea ce faci”, a mărturisit Valentin Ivancea, preşedinte al CJ Bacău.

În materialul video de mai sus puteți urmări integral al doilea episod din "Test Drive Electoral".

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close