Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Alegerile nu s-au încheiat în două localități din țară. Oamenii sunt chemați din nou la urne, pe 19 iunie

Alegerile nu s-au încheiat în două localități din țară. Oamenii sunt chemați din nou la urne, pe 19 iunie

Alegerile nu s-au încheiat în două localități din țară. Oamenii sunt chemați din nou la urne, pe 19 iunie
Sursa foto: Foto. Agerpres
10 Iun 2016   •   20:59

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Central (BEC), Iulian Ivan, a anunţat vineri că în localitatea Şag, din judeţul Timiş, şi în localitatea Vâlcelele, din judeţul Buzău, se va desfăşura al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, în data de 19 iunie, scrie Agerpres.

"În urma centralizării rezultatelor votării urmează să se desfăşoare al doilea tur de scrutin în data de 19 iunie în localitatea Şag, din judeţul Timiş, şi în localitatea Vâlcelele, din judeţul Buzău. Prin urmare, birourile electorale de circumscripţie de la nivelul celor două localităţi, precum şi birourile electorale judeţene, respectiv Biroul electoral judeţean Timiş şi Biroul electoral judeţean Buzău, de asemenea şi Biroul Electoral Central îşi vor desfăşura în continuare activitatea, celelalte birouri de circumscripţie urmând să-şi înceteze activitatea începând cu data de 11 iunie", a spus Ivan.

Anunţul lui Iulian Ivan vine după ce, pe 6 iunie, reprezentanţi ai birourilor electorale judeţene au confirmat că al doilea tur se va organiza în localitatea Vâlcelele, din judeţul Buzău, şi în comuna Şag, din judeţul Timiş.

În localitatea Vâlcelele candidatul UNPR, Liviu Bărăgan, a obţinut acelaşi număr de voturi cu cel al PSD, Dumitru Spiţă - 394.

Şi în comuna Şag din judeţul Timiş s-a înregistrat balotaj, atât candidatul PSD la primărie, Flavius Roşu, cât şi cel al PNL, Daniel Precup, obţinând câte 387 de voturi.

Potrivit legii alegerilor locale, în caz de balotaj se va organiza un nou tur de scrutin la două săptămâni de la primul, la care vor participa doar candidaţii aflaţi în această situaţie. AGERPRES/(A - autor: Mădălina Cerban, editor: Claudia Stănescu)

×
Subiecte în articol: alegeri locale alegeri locale 2016
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close