Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 ALEGERI LOCALE 2016. Ce spune Marian Munteanu despre ridicarea unei moschei la Bucureşti

ALEGERI LOCALE 2016. Ce spune Marian Munteanu despre ridicarea unei moschei la Bucureşti

ALEGERI LOCALE 2016. Ce spune Marian Munteanu despre ridicarea unei moschei la Bucureşti
19 Apr 2016   •   09:22

ALEGERI LOCALE 2016.  Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat, luni seară, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că autorităţile române trebuie să trateze cu seriozitate tema construirii unei moschei în Capitală, precizând că trebuie să fie găsită o soluţie raţională în privinţa ridicării lăcaşului de cult.

ALEGERI LOCALE 2016.  „Am spus foarte clar: noi cu Turcia avem o relaţie specială, este aliatul nostru strategic şi partener în NATO, avem cu poporul turc un puternic tratat de prietenie semnat acum 80 de ani. Sunt convins că ar trebui discutat cu partenerii noştri turci şi ceva îmi spune că s-ar putea să înţeleagă şi dânşii că, în contextul actual, lucrurile trebuie abordate cu înţelepciune şi prudenţă. Nimeni nu doreşte tulburări sau extremism de niciun fel. Poate ar trebui amânată această discuţie pentru ca lucrurile să se aşeze în locul lor. Credeţi că, nu numai în România, dar în Europa este un moment de acalmie, de pace, de relaxare? Suntem într-un moment foarte delicat şi foarte dificil. Pledez pentru o abordarde raţională, echilibrată a acestui aspect şi sunt sigur că reprezentanţii cetăţenilor în primul rând şi cultele religioase… toate se vor consulta cu cei care au această iniţiativă, mai ales cu Muftiatul, şi vor găsi o soluţie”, a declarat Munteanu, potrivit Adevărul.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close