Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Sondaje derutante înainte de alegerile parlamentare. Cine e la limita intrării în Parlament

Sondaje derutante înainte de alegerile parlamentare. Cine e la limita intrării în Parlament

Sondaje derutante înainte de alegerile parlamentare. Cine e la limita intrării în Parlament
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Sep 2016   •   17:33


Scoruri din ce în ce mai proaste pentru PNL. Ultimul sondaj, realizat de BCS, confirmă acest lucru. Potrivit acestui studiu, PSD ajunge la 48,5%. Pe parcursul ultimelor săptămâni au fost alte trei sondaje.

La CIADO, PSD ar avea 37%, un alt sondaj care a apărut pe surse, cum că a fost comandat de un partid mare, arată că PSD ar avea 36%, iar sondajul AVANGARDE dă PSD la 38%.

La acest ultim sondaj, BCS, PNL ar obţine doar 14,8%, la CIADO, 29%, în sondajul intern 28%, iar la  AVANGARDE, PNL ar obţine 29%.

Cine e la limita intrării în Parlament? UDMR, în acest ultim sondaj nu este măsurat, la CIADO dă că UDMR ia 6%. ALDE se află în ultimul sondaj la 7.3%, iar PMP lui Traian Băsescu ar obţine 7,8%.

Ultimul sondaj a fost realizat de Biroul de Cercetări Sociale pentru Alianţa Noastră România, în prioada 2-14 septembrie 2016, pe un eşantion de 1.029 interviuri faţă în faţă şi cu o marjă eroare +/- 3,1%.

Andreea Sava a explicat la Antena 3 şi cine nu ar intra în Parlament potrivit ultimelor sondaje.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close