x close

Fii alături de noi!

Un mare constructor auto își retrage un brand de pe piață, din cauza virusului Zika

de 03 Feb 2016   •   20:13
Un mare constructor auto își retrage un brand de pe piață, din cauza virusului Zika 8
Foto: pixabay.com
Multinaționala constructoare de mașini Tata Motors din India a retras numele ”Zica” dat uneia dintre mașinile sale prezentate la târgul auto din New Delhi, ca urmare a epidemiei virusului Zika, relatează EFE, potrivit agerpres.ro.
 
"Prin empatie cu dificultățile provocate recent de focarul virusului Zika într-un mare număr de țări, Tata Motors, în calitate de companie social responsabilă, a decis să pună un alt nume autoturismului", a informat compania auto din această țară asiatică.
 
Tata Motors va anunța în câteva săptămâni numele noului său model cu cinci uși ”Zica” — un acronim de la ”Zippy Car” — care a fost prezentat totuși sub numele său inițial la târgul Auto Expo 2016 care a fost inaugurat miercuri în capitala indiană.
 
Lansarea oficială va avea loc după ce autoturismul va fi rebotezat și după ce se vor realiza schimbările necesare de imagine și reglementare, potrivit notei. 
 
Automobilul ”Zica” era promovat sub sloganul: "Ceea ce ne conduce din interior este ceea ce ne face inteligenți".
 
Tata Motors, care aparține grupului Tata, a generat venituri de peste 42 de miliarde de dolari în anul fiscal 2014-15 și are peste 8 milioane de automobile în circulație pe rutele din India, potrivit datelor companiei.
 
poza

Actualitate

Un copil, găsit mort într-un centru de plasement

E anchetă într-un centru de plasament din Braşov după ce unul dintre copiii internaţi acolo a fost găsit mort în patul în care dormea. Băiatul de 13 ani s-a născut cu grave probleme de sănătate. Chiar şi aşa, mama lui nu se poate împăca la gândul că fiul ei s-a stins subit şi aşteaptă explicaţii

30 Iun 2016  •  16:25

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Cum arata Daniela Crudu in costum de baie! 

Daniela Crudu are un fizic de invidiat si nu se rusineaza deloc sa il arate si fanilor sai. Bruneta s-a pozat in costum de baie in timpul unor tratamente corporale si astfel toti admiratorii au ramas impresionati de...

30 Iun 2016  •  15:16

sati