x close

Fii alături de noi!

Un mare constructor auto își retrage un brand de pe piață, din cauza virusului Zika

de 03 Feb 2016   •   20:13
Un mare constructor auto își retrage un brand de pe piață, din cauza virusului Zika 8
Foto: pixabay.com
Multinaționala constructoare de mașini Tata Motors din India a retras numele ”Zica” dat uneia dintre mașinile sale prezentate la târgul auto din New Delhi, ca urmare a epidemiei virusului Zika, relatează EFE, potrivit agerpres.ro.
 
"Prin empatie cu dificultățile provocate recent de focarul virusului Zika într-un mare număr de țări, Tata Motors, în calitate de companie social responsabilă, a decis să pună un alt nume autoturismului", a informat compania auto din această țară asiatică.
 
Tata Motors va anunța în câteva săptămâni numele noului său model cu cinci uși ”Zica” — un acronim de la ”Zippy Car” — care a fost prezentat totuși sub numele său inițial la târgul Auto Expo 2016 care a fost inaugurat miercuri în capitala indiană.
 
Lansarea oficială va avea loc după ce autoturismul va fi rebotezat și după ce se vor realiza schimbările necesare de imagine și reglementare, potrivit notei. 
 
Automobilul ”Zica” era promovat sub sloganul: "Ceea ce ne conduce din interior este ceea ce ne face inteligenți".
 
Tata Motors, care aparține grupului Tata, a generat venituri de peste 42 de miliarde de dolari în anul fiscal 2014-15 și are peste 8 milioane de automobile în circulație pe rutele din India, potrivit datelor companiei.
 
poza

Actualitate

Accident frontal pe Valea Oltului. Traficul a fost oprit

O persoană a murit şi alta este grav rănită în urma unui accident rutier produs, miercuri dimineaţă, pe Valea Oltului, în localitatea Robeşti, traficul rutier fiind blocat în zonă, potrivit...

24 Aug 2016  •  09:17

poza

Show

Ruby a pozat goală. Ce i-a enervat pe fani

Ruby s-a pozat goală și a făcut totul public pe contul de socializare, spre încântarea fanilor care au fost surprinși de îndrăzneala artistei. Interpreta și-a făcut un selfie imediat ce a ieșit...

22 Aug 2016  •  14:37

sati