x close

Fii alături de noi!

Un mare constructor auto își retrage un brand de pe piață, din cauza virusului Zika

de 03 Feb 2016   •   20:13
Un mare constructor auto își retrage un brand de pe piață, din cauza virusului Zika 8
Foto: pixabay.com
Multinaționala constructoare de mașini Tata Motors din India a retras numele ”Zica” dat uneia dintre mașinile sale prezentate la târgul auto din New Delhi, ca urmare a epidemiei virusului Zika, relatează EFE, potrivit agerpres.ro.
 
"Prin empatie cu dificultățile provocate recent de focarul virusului Zika într-un mare număr de țări, Tata Motors, în calitate de companie social responsabilă, a decis să pună un alt nume autoturismului", a informat compania auto din această țară asiatică.
 
Tata Motors va anunța în câteva săptămâni numele noului său model cu cinci uși ”Zica” — un acronim de la ”Zippy Car” — care a fost prezentat totuși sub numele său inițial la târgul Auto Expo 2016 care a fost inaugurat miercuri în capitala indiană.
 
Lansarea oficială va avea loc după ce autoturismul va fi rebotezat și după ce se vor realiza schimbările necesare de imagine și reglementare, potrivit notei. 
 
Automobilul ”Zica” era promovat sub sloganul: "Ceea ce ne conduce din interior este ceea ce ne face inteligenți".
 
Tata Motors, care aparține grupului Tata, a generat venituri de peste 42 de miliarde de dolari în anul fiscal 2014-15 și are peste 8 milioane de automobile în circulație pe rutele din India, potrivit datelor companiei.
 
poza

Show

Caz ciudat! O mare actriţă a murit, iar soţul ei a tinut totul secret timp de cinci luni

Beth Howland, o mare actriţă americană a anilor '70 şi '80, a murit la data de 31 decembrie 2015, însă decesul a fost anunţat de soţul ei abia marţi, 24 mai. Conform bărbatului, fosta artistă nu...

25 Mai 2016  •  15:23

sati