Antena 3 CNN Economic Auto (P) Alege să îți petreci sărbătorile cu familia și nu pe drum, în mașină!

(P) Alege să îți petreci sărbătorile cu familia și nu pe drum, în mașină!

(P) Alege să îți petreci sărbătorile cu familia și nu pe drum, în mașină!
17 Dec 2015   •   16:03

Te-ai gândit să pleci cu mașina de sărbători să îți vizitezi rudele sau prietenii din alt oraș sau chiar din altă țară? Trebuie să fii precaut și să ții cont că anotimpul rece este cel mai mare dușman al mașinii tale. De la bateria care se poate defecta din cauza gerului, pâna la o defecțiune tehnică de orice fel, toate aceste probleme pot avea o singură rezolvare: CARDUL 9695 de asistenta rutiera.

Dacă ai cardul 9695 prin bagajale tale, poți pleca la drum iarna asta cu bine și fără griji. Îți oferim asistență rutieră non stop, așadar putem resuscita mașina ta indiferent pe care drum național sau autostradă te afli. Este foarte important să știi că vechimea mașinii tale nu este o problemă pentru mecanicii profesioniști cu care lucrăm, așadar, ne descurcăm la fel de bine și daca mașina ta depășește 10 ani de la fabricație.

Acum este timpul să te relaxezi și să pornești la drum colindând cu mașina spre cei dragi știind că siguranța mașinii tale este în mâinile noastre.

Activează unul din CARDURILE 9695 și vei beneficia de un pachet complet de servicii de asisteță rutieră oriunde în România sau Europa!

Nu uita, siguranța ta și a familiei tale este prioritară!

Detalii despre campania de iarnă 9695 și cum îți poți activa unul din carduri noastre poți afla pe www.iarna.9695.ro

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close