Antena 3 CNN Economic Auto (P) Anvelopele Hankook te echipează de iarnă

(P) Anvelopele Hankook te echipează de iarnă

(P) Anvelopele Hankook te echipează de iarnă
14 Oct 2014   •   00:10

Producătorul sud-coreean de anvelope Hankook, disponibil în România prin diverși importatori, este furnizorul oficial de anvelope al DTM (Campionatul German de Turisme), iar numeroși producători de autovehicule folosesc ca și echipare originală anvelopele Hankook. Câteva exemple ar fi Audi, Mercedes, BMW, MINI sau VW și continuă cu cel mai nou parteneriat de colaborare anunțat în septembrie 2014 și anume semnarea unui contract de echipare cu  MAN Truck & Bus AG, unul dintre cei mai mari producători de camioane din Europa și un pionier în domeniul eficienței soluțiilor de transport, datorită numeroaselor tehnologii inovatoare.

Cel de-al șaptelea producător de anvelope din lume, distincție pe care Hankook a primit-o în 2007, oferă prin importatorii din România anvelope de vară pentru autoturisme, utilitare și 4x4/SUV, anvelope de iarnă pentru autoturisme, utilitare și 4x4/SUV, anvelope all season pentru autoturisme, anvelope  On/Off Road și anvelope Off Road . Anvelopele sunt la fel de apreciate și pe piețele din vestul Europei, toate acestea culminând cu implicarea în Motor-Sport prin parteneriatele realizate în special cu DTM și Formula 3.

În ceea ce privește anvelopele de iarnă, în acest an, importatorii locali oferă patru modele de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și 4x4 printre care  Winter I’cept Evo W310 cu diametrul jantelor de la 15̎ la 20̎, Winter I’cept RS W442 cu diametrul jantelor de la 13̎ la 17̎, Icebear W300A între 20” și 22”. Modelele sunt în mare parte asimetrice, tocmai pentru a răspunde la condițiile meteorologice de iarnă și pentru a furniza un răspuns foarte bun inclusiv pe carosabil umed acoperit cu zăpadă și gheață. Un compus de înaltă tehnologie al benzii de rulare îmbunătățește performanțele pe timp de iarnă, în timp ce blocurile longitudinale exterioare asigură o frânare excepțională.

De asemenea, pentru sezonul de iarnă sunt disponibile și anvelope pentru camionete în variantele winter RW06, winter DW04 și Radial RA10 și pentru autovehiculele de teren,4x4, varianta Dynapro I’cept RW08.

În Romania, printre importatorii oficiali se numără firmele : Marsorom (www.marso.ro), Dinamic’92 (www.dinamic92.ro), Ben Resources (www.nft.ro), Franck (www.franck.ro),  Auto Soft (www.auto-soft.ro), Best Tires (www.best-tires.ro) și Railex (www.railex.ro).
 


Despre compania Hankook Tire

Hankook Tire este una dintre cele mai mari companii producătoare de anvelope și cu cea mai rapidă creștere din lume, recunoscută pentru inovație, calitatea superioară și înalta performanță pentru anvelope radiale pentru autoturisme, camioane ușoare, SUV-uri, RVS, camioane și autobuze, precum și pentru sporturile cu motor (curse de circuit / raliuri).

Aspirația companiei este de a aduce consumatorilor excelența în calitate și satisfacția de conducere, fapt pentru care Hankook Tire investește continuu în cercetare și dezvoltare, prin  menținerea celor cinci centre globale de cercetare și dezvoltare din Coreea de Sud, Germania, SUA, China și Japonia. În Centrul Tehnic regional din Hanovra (Germania) se caută constant soluții de anvelope personalizate pentru piețele europene, precum și de echipamente europeane originale în conformitate cu cerințele producătorilor de autoturisme. Producția europeană are loc în în Rácalmás / Ungaria, locație care a fost inaugurată în iunie 2007 și este în continuă extindere. În prezent, mai mult de 2,700 de angajați produc aproximativ 13 milioane de anvelope anual, pentru autoturisme, SUV-uri și camioane ușoare. La finalizarea ultimei unități de producție în 2014/2015, capacitatea de producție a fabricii va crește până la 19 milioane de anvelope pe an.

Sediul european Hankook este situat în Neu-Isenburg lângă Frankfurt am Main, Germania. Producătorul are filiale în Germania, Marea Britanie, Franța, Italia, Spania, Olanda, Ungaria, Rusia, Turcia, Suedia și Polonia. Produsele Hankook sunt vândute direct prin intermediul distribuitorilor regionali de pe alte piețe locale. Hankook are mai mult de 20.000 de angajați în întreaga lume și își vând produsele lor în peste 180 de țări. Producătorii de automobile la nivel internațional se bazează pe anvelope realizate de Hankook pentru echipamentele lor originale. Mai mult de 30% din vânzările globale ale companiei sunt generate de cadrul european și regiunea CIS.

Pentru mai multe informații vă rugăm vizitați www.hankooktire-press.com sau www.hankooktire-eu.com

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close