Antena 3 CNN Economic Auto "M-a prins mama furtunilor cu Dacia Spring, prin munți. A ajuns apă la ușă, dar nu a intrat la baterie" | Bilanţul unui şofer, după 10.000 de km

"M-a prins mama furtunilor cu Dacia Spring, prin munți. A ajuns apă la ușă, dar nu a intrat la baterie" | Bilanţul unui şofer, după 10.000 de km

Un român care a cumpărat o mașină electrică de la Dacia a făcut bilanțul după ce a condus-o 12.000 de kilometri.

"M-a prins mama furtunilor cu Dacia Spring, prin munți. A ajuns apă la ușă, dar nu a intrat la baterie" | Bilanţul unui şofer, după 10.000 de km
Sursa foto: facebook.com/groups/dacia.spring
de Georgiana Adam    |    31 Aug 2022   •   10:24

Șoferul se arată mulțumit de autovehicul, după cum a scris într-o postare pe Facebook. Şi alţi conducători auto se arată mulţumiţi de maşina electrică cu brand românesc.

"După 12.000 km constat că Dacia Spring este o mașinuță extrem de versatilă și economică: 8 lei/ 100 km (încărcat acasă, contract Hidroelectrica), ideală pentru oraș și navete scurte. 

Şofer de Dacia Spring: "Te chinui puțin la drumuri lungi, dar merită pentru economiile din restul anului: 98%"

Te chinui puțin la drumuri lungi, dar merită pentru economiile pe care le faci în restul anului: 98%. Cazul meu: soția nu are permis și, o termică în plus nu se justifică", a scris un șofer pe grupul Dacia Spring România, de pe Facebook.

De asemenea, şi alţi conducători auto de Dacia Spring se declară mulțumiți de mașină, iar unii spun că, din experienţa lor, e mai bine să fie folosită doar în oraș sau pe distanțe scurte.

Conducător auto: "M-a prins mama furtunilor cu Springul, prin munți. Mi-a ajuns apă la nivelul ușii, dar nu a intrat la baterie"

"Am fost cu Springul, de la Tg. Mureș la Oradea, săptămâna trecută, am prins mama furtunilor dincolo de Huedin, prin munți. Mi-a ajuns apă la nivelul ușii, într-o parcare, dar nu a intrat la baterie. S-a comportat mașinuța mai bine că noi, oamenii!", mai spune un alt conducător auto.

"Când trec pe lângă benzinării, scuip în sân și-mi fac cruce. Am trecut și eu pragul de 10.000 de km, îi calculez în litri x 8 lei", adaugă un alt şofer.
 

×
Subiecte în articol: Dacia Spring masina electrica
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close