Antena 3 CNN Economic Black Friday 2017 electrocasnice. Top 3 oferte de la eMAG

Black Friday 2017 electrocasnice. Top 3 oferte de la eMAG

Black Friday 2017 electrocasnice. Top 3 oferte de la eMAG
17 Noi 2017   •   07:09

Black Friday 2017 electrocasnice. Mașini de spălat, frigidere, aragazuri, toate vin la pachet cu tăieri importante de prețuri de Vinerea Neagră, la eMAG.

eMAG Black Friday 2017 a inceput in jurul orei 7.00 - Toate reducerile sunt AICI.

Dacă vreți să vă utilați bucătăria sau pur și simplu aveți nevoie de un aparat casnic de calitate, de Black Friday 2017, la eMAG, electrocasnicele sunt la preț redus. 

La eMAG, campania de reduceri Black Friday 2017 începe la primele ore ale zilei de vineri, 17 noiembrie.

Pentru a consulta întreaga lista actuală cu prețuri la electrocasnice de la eMAG, intrați aici.

În oferta eMAG de Vinerea Neagră sunt prinse peste două milioane de produse, iar valoarea totală a reducerilor va ajunge la 40 de milioane de euro.

Black Friday 2017 electrocasnice mari eMAG

Masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, LED, Alb

Sistemul Aquafusion patentat de Beko valorifica la maxim consumul de apa, energie si detergent in timpul spalarii. Astfel, poate fi economisita anual o cantitate de 5,5 kg de detergent, ceea ce inseamna  rufe mai curate cu un consum minim de resurse.

Masinile de spalat rufe Beko sunt prevazute cu rezistenta nichelata, fapt ce asigura o mai buna protectie importiva coroziunii: cu 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta. Aceste performante elimina consumul suplimentar de energie si asigura cresterea duratei de viata de pana la 100 ori.

Frigider cu doua usi Whirlpool ARC2353IX, 218 l, Clasa A+, H 143 cm, Inox

Aceasta combina Whirlpool include sertare cu sina pentru o utilizare eficienta.

Frigiderul Whirlpool iti ofera mediul si temperatura ideale pentru a depozita sticle prin separatorul de sticle.

Cu clasa A ++ de energie, acest aparat Whirlpool iti va permite sa te bucuri atat de performanta dorita cat si de un consum excelent de energie.

Aragaz mixt Electrolux EKK54550OX, 4 Arzatoare gaz, Cuptor electric, Aprindere integrata, Grill, Clasa A-10%, 50 cm, Inox

Cuptorul multifunctional al aragazului asigură ca fiecare preparat va avea un gust delicios. Si, deoarece distribuie uniform caldura, fiecare bucata va fi la fel de delicioasa.

Spatiul pentru depozitare inspirat plasat in partea de jos a aragazului va ofera, in plus, certitudinea ca veti avea la indemana toate accesoriile importante, exact cand va doriti.

Multumita izolatiei sale extraordinare, acest aragaz este cu 10% mai eficient energetic decat aparatele din clasa A. Mentineti caldura in interior pentru a putea utiliza energia cu o eficienta extraordinara.

Black Friday 2017 electrocasnice mici. Alte reduceri de la eMAG

Magazinul online eMAG vă pune la dispoziție numeroase aparate electrocasnice și electronice la prețuri foarte mici. Nu vor lipsi televizoarele, telefoanele mobile sau laptopurile, dar nici jucăriile, parfumurile, cosmeticele și produsele pentru casă și grădină.

Pentru a consulta lista cu prețuri eMAG înainte de Black Friday, intrați aici.

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii!
x close