Antena 3 CNN Economic eMAG – Reduceri fantastice la laptopuri, telefoane, tablete. TOP 10 produse de calitate, dar ieftine

eMAG – Reduceri fantastice la laptopuri, telefoane, tablete. TOP 10 produse de calitate, dar ieftine

eMAG – Reduceri fantastice la laptopuri, telefoane, tablete. TOP 10 produse de calitate, dar ieftine
07 Apr 2017   •   15:57
eMAG a lansat o campanie de reduceri eMAG de Pasti, care vine cu oferte atractive la un milion de produse, de la parfumuri si haine la electronice si electrocasnice.
 
Cei care isi doreau de mai mult timp un laptop, o tableta sau un telefon au acum ocazia de a cumpara gadgetul sau aparatul electronic pe care si-l doresc la un pret foarte bun.
 
eMAG reduceri de Pasti – toate produsele la reducere sunt AICI.
 
Am analizat reducerile eMAG la laptopuri, telefoane mobile si tablete si am ales 10 dintre cele mai atractive oferte:

 

eMAG reduceri laptopuri ASUS

 
1. Un laptop ASUS cu procesor Intel® Core™ i7-6700HQ 2.60GHz, Skylake™, cu diagonala de 15,6 inchi, Full HD, 8GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA GeForce GTX 950M 4GB, Free DOS, are o reducere de 21%. Laptopul este unul foarte puternic, avand un procesor cu frecventa de 2.600 MHz. Displayul de tip LCD LED are o rezolutie de 1920 X 1080 si este full HD, avand totodata si tehnologie anti-glare. Capacitatea de memorie RAM este de 8 GB, iar capacitatea de stocare de 1 TB. Pretul este AICI.

eMAG reduceri laptopuri HP

 
2. Un alt laptop care are o oferta atractiva in cadrul campaniei de reduceri eMAG de Pasti este laptopul HP 250 G5 cu procesor Intel® Celeron® N3060 1.60 GHz, cu diagonala  de 15,6 inchi, 4GB, 1TB, DVD-RW, Intel® HD Grapichs 400, Free DOS. Placa grafica optionala AMD Radeon™ cu pana la 2 GB de memorie video, montata in notebook-ul HP 250, asigura experiente vizuale impresionante pe afisajul FHD optional. Laptopul are o reducere de 17% in aceasta perioada. Pretul este AICI.

eMAG reduceri laptopuri Allview

 
3. Un alt laptop care merita atentia dumneavoastra este laptopul 2 in 1 Allview Wi901N cu procesor Intel® Atom™ Quad Core Z3735F 1.33 GHz, cu diagonala de 8,9 inchi, IPS, Touchscreen, 2GB, 32GB, Microsoft Windows 10, care are o reducere de 21%. Display-ul IPS de 8,9 inchi cu rezolutia de 1280x800 pixeli reda imagini in culori calde, cu o luminozitate adaptata mediului si un unghi larg de vizualizare. In plus, puteti interactiona foarte usor cu touchscreen-ul in 10 puncte, aspect care va va imbunatati performantele mai ales in materie de gaming. Pretul poate fi consultat AICI.
 
eMAG reduceri de Pasti – toate produsele la reducere sunt AICI.

eMAG reduceri laptopuri Dell

 
4. Un laptop Dell Inspiron 3567 cu procesor Intel® Core™ i5-7200U 2.50GHz, Kaby Lake™, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, AMD Radeon R5 M430 2GB, Ubuntu Linux 16.04, are o reducere de 23%. Laptopul ofera o claritate audio extraordinara: sunetul superior oferit de Waves MaxxAudio® are o calitate audio impresionanta, pentru o experienta muzicala si video optima. Iar afisajul este si el de o claritate neegalata: afisajul HD TrueLife va ofera o imagine clara, luminoasa, care nu oboseste ochii. Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Samsung

 
5. Un telefon mobil Samsung Galaxy J5 (2016), Dual Sim, 16GB, 4G, are o reducere de 8% in cadrul campaniei de reduceri eMAG de Pasti. Samsung Galaxy J5 imbina stilul elegant cu functionalitatea: corpul telefonului este incadrat intr-o rama metalica care confera telefonului o durabilitate ridicata, un design subtire si o senzatie placuta la atingere. Cu acest telefon puteti sa capturati cele mai bune imagini, chiar si in cele mai intunecate conditii cu ajutorul lentilelor foarte rapide cu o diafragma de f/1.9, prezente atat pentru camera din fata cat si pentru camera de pe spate. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri telefoane Samsung – oferte de Pasti

 
6. Telefonul mobil Samsung Galaxy A5 (2017), 32GB, 4G, are o reducere de 11%. Cu Galaxy A (2017) selfie-urile nu au fost niciodata mai usor de capturat. Apasati oriunde pe ecran pentru a realiza un selfie la rezolutie ridicata cu butonul mobil al camerei si folositi ecranul ca blit pentru fotografii mai luminoase. Camera dispune de o interfata mai simpla, permitand utilizatorilor sa schimbe rapid modurile de fotografiere sau filtrele pentru a adauga efecte speciale oricarei fotografii. In plus, sunt disponibile moduri speciale, precum Food Mode, care optimizeaza fotografiile si imbunatatesc culorile si contrastul imaginilor. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri de Pasti – toate produsele la reducere sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane Huawei

 
7. Un alt telefon care ne-a atras atentia este telefonul mobil Huawei P9 Lite, Dual Sim, 16GB, 4G, care este redus cu 25% si are un pret foarte bun pe emag.ro. Acest telefon dispune de o serie de upgrade-uri inovatoare intr-un design subtire. Dispunand de un raport ecran-corp de 76.4%, Huawei P9 Lite va va impresiona cu siguranta cu designul elegant si rama metalica. Cu un display de 5,2 inchi Full HD in-cell si o gama larga de culori, telefonul va ofera imagini foarte clare intr-un cadru din aliaj finisat cu atentie. Pretul telefonului este AICI.

eMAG reduceri telefoane Apple

 
8. Si telefoanele Apple sunt la reducere de Pasti. Astfel, un telefon mobil Apple iPhone 6, 64GB are o reducere de 35%. Cu o suprafata neteda de metal care face lin trecerea catre noul ecran Retina HD, iPhone 6 are un design uniform in care componentele hardware si software functioneaza in perfecta armonie, creand o noua generatie de iPhone, mai buna din toate punctele de vedere. iPhone este mai mare ca pana acum si mai subtire ca niciodata. Pretul este AICI.

eMAG reduceri tablete Allview

 
9. Tabletele au si ele reduceri eMAG in cadrul campaniei de Pasti. De exemplu, tableta Allview Viva C701, 7'', Quad-Core 1.20GHz, 1GB RAM, 8GB, are o reducere de 10%. Viva C701 este o tableta accesibila ce ruleaza sistemul de operare Android™ 5.1, Lollipop, are un procesor Quad Core si 1GB RAM, pentru acces rapid si fluiditate in utilizare. Displayul este de 7 inchi, cu rezolutie de 1024x600 px. Cantarind mai putin de 300 de grame, este usor de transportat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri tablete Samsung

 
10. O alta tableta care are o oferta atractiva este tableta Samsung Galaxy Tab E T560, cu diagonala de 9,6 inchi, Quad-Core 1.3 GHz, 1.5GB RAM, 8GB. Extrem de portabil, cu doar 8,5 mm grosime si 490 de grame, modelul Galaxy Tab E detine un design elegant si este incredibil de practic. Invelisul sau unic, antialunecare, ce imita materialele textile, il face sigur si confortabil. Cu aceasta tableta puteti sa capturati momentele de neuitat ale vietii cu un singur clic. Comutati la modul fotografiere continua tinand apasat butonul camerei. Pretul tabletei este accesibil si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri de Pasti – toate produsele la reducere sunt AICI.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close