Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri uriase la telefoane. 10 produse mai ieftine si cu 46% in aceasta vara

eMAG – reduceri uriase la telefoane. 10 produse mai ieftine si cu 46% in aceasta vara

eMAG – reduceri uriase la telefoane. 10 produse mai ieftine si cu 46% in aceasta vara
11 Aug 2017   •   18:11
eMAG are reduceri foarte mari la telefoane. Numeroase smartphone-uri de la branduri celebre precum Samsung, Apple sau Allview au reduceri substantiale de pret in cadrul campaniei reduceri eMAG telefoane.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate reducerile sunt AICI.
 
In cadrul campaniei emag.ro, cele mai noi telefoane au reduceri ce ajung si la 46%.
 
Am analizat oferta si am ales 10 dintre cele mai atractive smartphone-uri incluse in campanie de reduceri eMAG telefoane.


eMAG reduceri telefoane Sony


1. Telefonul mobil Sony Xperia X, 32GB, 4G, are una dintre cele mai mari reduceri din cadrul campaniei de reduceri eMAG telefoane. Pretul este mai mic cu 46% pe siteul emag.ro. Un mare avantaj al telefonului mobile Xperia X este aparatul foto de top, cel mai inteligent si mai rapid de pana acum. Avand timp de raspuns mai scurt, focalizare mai inteligenta si o viteza de declansare extrem de adaptiva, veti obtine fotografii clare si in cele mai dificile situatii. Pretul este AICI.


eMAG reduceri telefoane Allview


2. Un alt telefon mobil care beneficiaza de o reducere de peste 40% este telefonul Allview V2 Viper Xe, Dual SIM, 16GB, 4G, care are un pret redus cu 41% in aceasta perioada. Design-ul glossy al smartphone-ului V2 Viper Xe cucereste prin eleganta si stralucire, iar spatele usor arcuit ofera o buna prindere. In plus, sasiul din aliaj de magneziu sporeste rezistenta terminalului. Pretul este AICI.


eMAG reduceri telefoane Lenovo


3. Telefonul mobil Lenovo VIBE S1 Lite, Dual Sim, 16GB, 4G, are o reducere de 40% in cadrul campaniei de reduceri eMAG telefoane. Smartphone-ul Lenovo Vibe S1 Lite va pune in centrul atentiei, chiar si pe intuneric. Camera sa frontala de 8 MP cu senzor BSI pentru lumina scazuta, blit incorporat pentru selfie si lentila din 5 componente pentru zero distorsiuni, este proiectata pentru a realiza selfie-uri in conditii de lumina puternica si scazuta. In plus, beneficiaza de o camera principala de 13 MP cu focalizare automata cu detectarea fazei (PDAF) si de un blit principal CCT LED dual. Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane – Toate reducerile sunt AICI.


eMAG reduceri telefoane mobile Allview


4. Telefonul mobil Allview X3 Soul, Dual SIM, 32GB, are o reducere de 40% pe siteul emag.ro. Realizat din metal in proportie de 89%, X3 Soul este un telefon unibody cu o grosime de numai 6,9 mm, adica mai subtire ca un creion. Marginile oblice si spatele usor curbat asigura o buna priza in mana utilizatorului. Finisajele lucioase ce contureaza discret lateralele telefonului contrasteaza placut cu spatele mat, care se pastreaza ferit de amprente.

Carcasa din aliaj de aluminiu, usor curbata, are o grosime variabila, cuprinsa intre 4 si 6,9 mm. Marginile laterale cu stralucire de diamant, taiate la 45°, impreuna cu aspectul mat obtinut printr-un fin proces de sablare, ofera telefonului o textura metalica placuta la atingere. Pretul este AICI.


eMAG reduceri telefoane HTC


5. Telefonul mobil HTC 10, 32GB, 4G, beneficiaza de o reducere de 38% in cadrul campaniei de reduceri eMAG telefoane. Sunetul redat este de inalta rezolutie, pe 24 de biti. Pentru prima data in lume atat camera foto frontala, cat si cea principala, beneficiaza de stabilizare optica a imaginii. Toate acestea intr-o carcasa metalica unitara, creata cu maiestrie. Pretul este AICI.


eMAG reduceri telefoane Samsung


6. Fanii brandului Samsung se vor bucura sa afle ca telefoanele mobile ale producatorului sud-coreean au mari reduceri in aceasta perioada pe emag.ro. De exemplu, telefonul Samsung Galaxy S7, 32GB, 4G, are o reducere de 37%. Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane – Toate reducerile sunt AICI.


eMAG reduceri telefoane Huawei


7. Telefonul mobil Huawei P10, Dual Sim, 64GB, 4G, are o reducere de 100 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG telefoane. Portretele realizate cu ajutorul camerei Leica vor oferi un efect de luminozitate 3D, iar portretele monocrome vor fi incredibil de clare, prin efectul de bokeh alb/negru, precum si datorita functiei de zoom hibrid avansat 2x in micro fotografiere. Pretul este AICI.


eMAG reduceri telefoane Apple


8. Din oferta de reduceri eMAG telefoane nu lipsesc telefoanele mobile Apple. Daca de obicei acestea nu au reduceri foarte mari, iar preturile sunt reduse cu maximum 8-10%, de aceasta data in oferta eMAG sunt incluse si telefoane iPhone cu reduceri mai substantiale. De exemplu telefonul iPhone 6, cu 32GB, are o reducere de 16%. Pretul este accesibil si poate fi gasit AICI.


eMAG reduceri telefoane Sasmung Galaxy


9. Indragitul telefon mobil Samsung Galaxy A5 (2017), 32GB, 4G, este si el la reducere pe emag.ro. Telefonul are pretul redus cu 27% in aceasta perioada. Noua serie Galaxy A prezinta o rama de metal si sticla 3D pe partea din spate, bazate pe design-ul specific produselor premium Samsung. Cu tasta Home si o camera subtire, dispozitivul are un design fara cusur, oferind o utilizare mai usoara si mai confortabila ca niciodata. Pretul este AICI.


eMAG reduceri telefoane Samsung Galaxy J5


10. Telefonul mobil Samsung Galaxy J5 (2017), Dual Sim, 16GB, 4G, are o reducere de 8% in cadrul campaniei de reduceri eMAG telefoane. Cu un design rafinat, Galaxy J5 2017 straluceste inca de la prima vedere. Materialele durabile completeaza designul noului smartphone, ce beneficiaza de o carcasa metalica inchisa perfect si un display generos, protejat de sticla 2.5D.

Ambele camere ale dispozitivului reproduc imagini cu o luminozitate si rezolutie mai mare, chiar si in conditii de lumina scazuta. Interfata simpla a aparatului foto face mai usoara interactiunea utilizatorului cu aceasta. Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane – Toate reducerile sunt AICI.

×
Subiecte în articol: reduceri emag.ro reduceri emag eMAG.ro emag
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close