Antena 3 CNN Economic eMAG versus Elefant. Cadouri de 8 Martie cu peste 70% mai ieftine

eMAG versus Elefant. Cadouri de 8 Martie cu peste 70% mai ieftine

eMAG versus Elefant. Cadouri de 8 Martie cu peste 70% mai ieftine
01 Mar 2017   •   16:03
eMAG versus Elefant. Cele mai mari magazine online din România, emag.ro și elefant.ro, au lansat campanii de reduceri de primăvară. Ofertele sunt foarte atractive, astfel încât cei porniți în căutarea unor cadouri de 8 Martie au de unde să aleagă.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG și Elefant din cele două campanii și am ales cele mai interesante produse care pot fi cumpărate acum chiar și cu 70-80% mai ieftin.

 

Reduceri eMAG și Elefant – Cadouri de 8 Martie

 
1. Parfumuri
 
Elefant are mari reduceri la parfumuri în cadrul campaniei „Festivalul primăverii”. Reducerile elefant.ro de 8 Martie ajung până la 83%.
 
De exemplu, o apă de toaletă Green Tea Cucumber Elizabeth Arden, 100 de ml, pentru femei, are o reducere de 79% și costă 59,99 lei.
 
Iar o apă de toaletă Parlez-Moi d'Amor Eau Fraiche John Galliano, 50 de ml, pentru femei, are o reducere de 78% și costă 49,99 lei.
 
Oferta de reduceri Elefant este disponibilă AICI.
 
În ceea ce privește emag.ro, magazinul online oferă reduceri eMAG de până la 75% în prima săptămână din martie. O apă de toaletă Elizabeth Arden Green Tea Eau Parfumee, 30 de ml, pentru femei, are o reducere de 59% și costă 34 de lei.
 
O altă opțiune pentru cadourile de 8 Martie este apa de toaletă Alta Moda Roset, de 100 de ml, care are o reducere de 60% și costă 40 de lei.
 
Oferta de reduceri eMAG este disponibilă AICI.

 

eMAG și Elefant – campanie de reduceri de primăvară

 
2. Cosmetice și produse de îngrijire
 
Cosmeticele, cremele, produsele de înfrumusețare a pielii sau a părului sunt și ele incluse în campania de reduceri de la Elefant.
 
Discounturile la produse de machiaj de la elefant.ro ajung până la 75%.
 
Acum puteți cumpăra numeroase produse la prețuri foarte mici: pudră bronzandă la 8,99 lei, fard de obraz la 8,99 lei, balsam de buze Hershey's Milk cu aromă de ciocolată la 3,49 lei, ruj de buze Butter Kiss, nuanță Red Tulip, la 6,99 lei, mascara Eyelust la 10,99 lei, cremă pentru mâini și corp la 4,99 lei etc.
 
Oferta de reduceri Elefant este disponibilă AICI.
 
Și pe emag.ro produsele de machiaj au reduceri substanțiale ce ajung până la 62%. Iată câteva dintre cele mai interesante reduceri eMAG la cosmetice de 8 Martie:
* paletă de farduri Makeup Trading Schmink set 40 de culori, 32,1 grame – reducere de 54%, preț 27,99 lei
* pachet promo Rimmel Mascara London Scandal Eyes Reloaded Extreme Black plus gel – reduere de 39%, preț 19,99 lei
* set cadou Esprit Night Light pentru femei, ce conține apă de toaletă, 15 ml, loțiune de corp, 75 ml, și gel – reducere de 34%, preț 42,99 lei
 
Oferta de reduceri eMAG este disponibilă AICI.
 

eMAG și Elefant – Cadouri ieftine și frumoase de 8 Martie

 
3. Gențile se pot transforma și ele în cadouri foarte inspirate de 8 Martie.
 
Atât elefant.ro, cât și eMAG au reduceri mari la genți până pe 8 Martie.
 
Elefant.ro are reduceri care ajung până la 74%, prețul unei genți pornind de la 59,99 lei. Astfel, acum puteți cumpăra genți din piele de calitate la prețuri de 100 – 200 de lei. Elefant are reduceri la genți business, casual, de mână, de plajă, de umăr, dar și la plicuri, portofele, rucsacuri sau shoppere.
 
Oferta de reduceri Elefant.ro este disponibilă AICI.
 
Și la eMAG gențile pot fi cumpărate la jumătate de preț. De pildă, o geantă neagră de neopren Zee Lane, de damă, are o reducere de 52%.
 
Oferta de reduceri eMAG.ro este disponibilă AICI.

×
Subiecte în articol: eMAG.ro emag reduceri emag.ro reduceri emag
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close