Antena 3 CNN Campanii Income Challenge Income Challenge - o paralelă fără precedent între business şi sport

Income Challenge - o paralelă fără precedent între business şi sport

Income Challenge - o paralelă fără precedent între business şi sport
12 Iul 2013   •   18:41

În această vară, în cadrul emisiunii INCOME, la Antena 3, pe parcursul a cinci episoade dinamice, veţi cunoaşte patru poveşti antreprenoriale de succes, povestite lui Adrian Măniuţiu chiar de către cei care le trăiesc, printr-o paralelă fără precedent făcută între calităţile necesare în practicarea unor sporturi extreme şi spectaculoase şi calităţile care te fac să reuşeşti şi în business.

Vorbim despre business, dar dincolo de cifre şi analize contabile, departe de şedinţe şi cursuri de schimb. Vom scoate în evidenţă acele ingrediente şi elemente care fac diferenţa între înfrângere şi izbândă, arătând că se poate!

Nu dăm verdicte, nu judecăm şi nici nu ţinem lecţii. Dar credem că exemplele pozitive au puterea de a motiva şi de a mobiliza. Există şi în business un fel de BIG BANG greu de definit, dar de la care porneşte totul. Orice poveste de succes porneşte cu o viziune şi este apoi dublată de multă muncă, răbdare şi anduranţă.

Fiecare episod va fi realizat într-o manieră dinamică şi proprie, prezentând câte un sport spectaculos, dar accesibil, la care realizatorul Income, Adrian Măniuţiu, invită personalităţi din business, media şi sport să i se alăture la o probă sportivă şi de curaj, realizând o paralelă între business şi sport, reunindu-le sub numitorul comun al reuşitei.

INCOME CHALLENGE va reuni de fapt oameni care respectă aceleaşi valori, au preocupări şi interese comune sau împărtăşesc viziuni similare. Oameni care se bucură de realizările personale şi de statut, dar care sunt dispuşi să împărtăşească repere ale succesului, să învestească în relaţii generoase, să fie prieteni şi mentori în aceeaşi măsură în care sunt lideri şi inspiră.

Din 13 iulie, numai la Antena 3.


×
Subiecte în articol: Income Challenge Antena 3
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close