x close

Fii alături de noi!

Ziua Altfel la Antena 1

de 20 Mar 2014   •   15:24
Ziua Altfel la Antena 1  16
În cadrul Săptămânii Altfel”, Antena 1 organizează o competiție prin care elevii claselor V-VIII pot veni în vizită la redacția Observatorului, la platourile Neatza cu Răzvan și Daniși Te Cunosc de Undeva!”. Pentru a participa la “Ziua Altfel la Antena 1”, cei interesați se pot înscrie pe http://observator.tv/ziua-altfel/ până pe data de 26 martie.

Competiția se desfășoară în perioada 20 martie – 3 aprilie, în două etape: înscriere și voting. Clasele care primesc numărul cel mai mare de voturi vor avea ocazia să îi întâlnească pe jurnaliștii și vedetele Antenei 1 pe data de 10 aprilie.

“Tinerii vor avea ocazia să vadă în primul rând că show-ul Te Cunosc de Undeva! funcționează pe același principiu ca și școala: Avem mai mulți coordonatori (adică un fel de profesori) care studiază îndeaproape toate detaliile importante pe care noi trebuie să le înțelegem și ulterior să le aplicăm. Avem și concurenți (adică elevi) care învață ediție de ediție ceea ce ruleta (profesoara supremă  ) le oferă. Iar la final aceștia primesc note pe măsura priceperii lor!”, spune Alina Pușcaș, prezentatoarea “Te cunosc de undeva!”.

“Aștept cu nerăbdare Ziua Altfel la Antena 1. Elevii sunt foarte curioși și ne pun o mulțime de întrebări. Ne pregătim să le arătăm platoul Observatorului, dar și regia de emisie și redacția. Toți elevii care au trecut pe la noi, au plecat dorind să devină prezentatori”, afirma Mihaela Călin. Prezentatoarea Observatorului este si trainer în cadrul IMA KIDS, cursul de vară oferit de Intact Media Academy pentru copii.

Jurnaliștii Observator îi așteaptă pe elevi pentru a le dezvălui secretele meseriei lor. Pe juratii show-ului, dar si pe prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși îi vor întâlni în timpul filmărilor pentru un nou episod din „Te Cunosc de Undeva!”, iar Răzvan și Dani îi așteaptă în platoul de la Neatza. Pe parcursul vizitei, elevii vor fi însoțiți de echipa din producție care le vor povesti pas cu pas ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi. Va fi o zi plină de întâlniri, surprize și poze!

poza

Actualitate

Scandal la vârful BCCO București. Subalterni amenințați de superior

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti sunt oameni care, prin natura muncii, îşi riscă vieţile. îşi neglijează familiile. totul...

28 Iul 2016  •  17:08

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Laura Bretan a ajuns în semifinală la ”America’s Got Talent”. Fetiţa de 14 ani a cucerit total publicul

Visul româncei Laura Bretan este tot mai aproape de a se realiza. Fetiţa de 14 ani, care a reuşit să cucerească şi America, a trecut mai departe şi s-a calificat în semifinale la showul ”America’s Got Talent”, după ce a fost votată de public. Laura a făcut un pas important spre marele premiu în valoare de un milion de dolari.

28 Iul 2016  •  15:37

sati