Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la accesorii auto. Cele mai bune oferte ale zilei

Reduceri eMAG la accesorii auto. Cele mai bune oferte ale zilei

Reduceri eMAG la accesorii auto. Cele mai bune oferte ale zilei
15 Mai 2017   •   10:57

Dacă doriți să vă dotați mașina cu accesorii, magazinul online emag.ro vă pune la dispoziție o serie de reduceri foarte consistente.

Pentru a profita de ofertele eMAG la accesorii auto, cum ar fi cutii portbagaj, suporturi pentru bicicletă, bare transversale, sisteme de tractare și multe altele, intrați aici.

Reduceri eMAG accesorii auto: Parasolare, covorașe și huse

Dacă vreți să protejați interiorul automobilului dumneavoastră, eMAG vă oferă numeroase reduceri la covorașe auto, cotiere, huse, suporturi auto, protecții pentru portbagaj sau parasolare.

Toate au reduceri importante de preț și sunt de o calitate excelentă. Există modele pentru toate tipurile de mașini și pentru toate gusturile.

Consultați oferta de pe emag.ro la accesorii auto pentru interior aici.

Un set de covorașe auto universale, din PVC, poate fi cumpărat cu doar 30 de lei de eMAG. Covorașele sunt realizate din PVC negru, fiind rezistente și la temperaturi mici. Datorita design-ului lor, conceput pentru a se potrivi oricărui automobil, se adapteaza usor interiorului auto. Covorașele sunt prevazute cu sistem de prindere.

Le puteți cumpăra de aici.

Dacă sunteți genul de șofer căruia îi place să aibă mereu sculele la el, vă recomandăm un accesoriu foarte util. Este vorba de organizatorul de portbagaj Procar. Această geantă de scule neagră poate fi cumpărată cu doar 18,99 lei, fiind realizată dintr-un material textil foarte rezistent.

Puteți beneficia de această ofertă pe emag.ro, aici.

Pentru șoferii care sunt și bicicliști, există numeroase oferte avantajoase. Un suport de bicicletă elegant și cu o reducere consistentă de preț ese cel produs de Thule. 

Magazinul online eMAG oferă și o reducere importantă de preț la acest accesoriu foarte util pentru bicicliști.

Vă puteți convinge aici.

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close