Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la tablete Samsung. 3 produse bune sub 700 de lei

Reduceri eMAG la tablete Samsung. 3 produse bune sub 700 de lei

Reduceri eMAG la tablete Samsung. 3 produse bune sub 700 de lei
17 Feb 2017   •   15:37
În această perioadă, magazinul online emag.ro are reduceri eMAG foarte avantajoase la tablete Samsung.
 
Dacă vă numărați printre fanii brandului Samsung și vă doreați de mai mult timp o tabletă, acum este momentul să analizați cu atenție ofertele.
 
Astfel, emag.ro are reduceri eMAG de până la 30% la tablete Samsung de diferite tipuri, de la cele mici, până la cele cu diagonala de peste 10 inchi.
 
Tablete bune pot fi cumpărate acum de pe emag.ro la prețuri sub 700 de lei.
 
Iată cele mai interesante reduceri eMAG la tablete Samsung:
 
1. Tableta Samsung Galaxy Tab A T280, 7", Quad-Core 1.3 GHz, 1.5GB RAM, 8GB, are o reducere de 10% și costă 629,99 lei.
 
Tableta are un procesor de tip Quad-Core, un display cu diagonala de 7 inchi de tip TFT, iar rezoluția este de 1200 X 800.
 
Capacitatea RAM este de 1,5 GB, iar spațiul de stocare este de 8 GB. De asemenea, tableta are două camere web: una în față, de 2 MP, și una în spate de 5 MP. Bateria este de 4.000 de mAh, iar greutatea tabletei de 289 de grame.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la tablete Samsung.

Reduceri eMAG tablete Samsung ieftine

 
2. O tabletă Samsung Galaxy Tab3 T116, 7", Quad-Core 1.3 GHz, 1GB RAM, 8GB, 3G, are o reducere de 7% și costă 689,99 lei.
 
Tableta este ușor de manevrat, ceea ce duce la o productivitate maximă.
 
Galaxy Tab 3 Lite este un dispozitiv ușor și subțire, cu o margine mai compactă, astfel încât să poată fi manevrat și cu o singură mână.
 
Datorită bateriei mari, de 3.600 mAh, care maximizează portabilitatea, utilizatorii se pot bucura de până la opt ore de redare video fără a avea nevoie de încărcător.
 
Ecranul de 7 inchi al Galaxy Tab 3 Lite are o rezoluție optimă, concepută special pentru a le oferi acestora o experiență mai bună de vizionare. În plus, bara de meniu este situată pe marginea dispozitivului și nu pe ecran, un avantaj pe care utilizatorii îl au la îndemână pentru a profita din plin de experiența vizuală completă oferită de ecranul lat al noii tablete Samsung din seria Galaxy Tab 3.
 
Datorită procesorului Quad Core de 1,3 GHz, cu Galaxy Tab 3 Lite (7"), utilizatorii se pot bucura de o experiență multimedia perfectă atunci când se joacă, vizionează clipuri video sau deschid pagini web.
 
Mai mult, noua tabletă Samsung este echipată și cu o cameră principală de 2 megapixeli care are funcții multiple, printre care Smile Shot (aparatul se activează automat atunci când este detectat un zâmbet), Shoot & Share (utilizatorii pot distribui fotografiile imediat după efectuarea lor) și Panorama Shot.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la tablete Samsung.
 

Reduceri eMAG tablete Samsung

 
3. O tabletă Samsung Galaxy Tab E T560, 9.6", Quad-Core 1.3 GHz, 1.5GB RAM, 8GB, are o reducere de 30% și costă 699,99 lei.
 
Tableta are un design elegant și ergonomic, extrem de portabil, cu doar 8,5 mm grosime și 490 de grame.
 
Modelul Galaxy Tab E deține un design elegant și este incredibil de practic. Învelișul său unic, antialunecare, ce imită materialele textile, îl face sigur și confortabil.
 
Cu ajutorul acestuia puteți captura momentele de neuitat ale vieții, cu funcționalitățile avansate ale camerei dispozitivului Galaxy Tab E, inclusiv o cameră spate puternică de 5 MP și controale foto și video ușor de utilizat, cu un singur clic. Comutați la modul fotografiere continuă ținând apăsat butonul camerei.
 
Maximizați timpul și productivitatea cu ajutorul caracteristicii interesante de lucru cu ferestre multiple, care vă permite să lucrați în două aplicații în același timp. Intrați în modul split-screen pentru a face mai multe lucruri în același timp, cu ușurință, pe un ecran spatios de 9,6 inchi.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la tablete Samsung.
 

×
Subiecte în articol: reduceri emag reduceri emag.ro
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close