Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG Stock Busters de senzatie! TOP 10 produse mai ieftine chiar și cu 70%

Reduceri eMAG Stock Busters de senzatie! TOP 10 produse mai ieftine chiar și cu 70%

Reduceri eMAG Stock Busters de senzatie! TOP 10 produse mai ieftine chiar și cu 70%
23 Mai 2017   •   17:02
Reduceri eMAG Stock Busters. Cel mai mare magazin online din Romania a dat startul campaniei de reduceri Stock Busters, care vine cu preturi mai mici chiar si cu peste 50% la diferite produse.
 
Reduceri eMAG Stock Busters – Toate reducerile din campanie sunt AICI.
 
In cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters sunt incluse telefoane, tablete, laptopuri, televizoare, electrocasnice, frigidere, aragaze, masini de spalat rufe, masini de spalat vase, aspiratoare, haine, parfumuri, piese de mobilier sau produse de infrumusetare.
 
Am analizat oferta si am ales 10 dintre produsele cu cele mai mari reduceri eMAG Stock Busters:
 

Reduceri eMAG Stock Busters telefoane

 
1. Cel mai mare magazin online are reduceri eMAG Stock Busters la numeroase telefoane mobile. De exemplu, telefonul mobil Samsung Galaxy S7 Edge, 32 GB, 4G, are o reducere de 27% in aceste zile de campanie. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters tablete

 
2. Tabletele au și ele reduceri substantiale in cadrul campaniei eMAG Stock Busters. Astfel, tableta Samsung Galaxy Tab E T560, unul dintre cele mai indragite modele, are acum o reducere de 30%. Tableta are o diagonala generoasa de 9,6 inchi, 1,5 GB RAM, 8GB si Quad-Core 1,3 GHz. Pretul este foarte avantajos si poate fi gasit AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters laptopuri

 
3. Laptopurile, monitoarele, desktop PC-urile au si ele reduceri mari in campania de reduceri eMAG Stock Busters. Unul dintre laptopurile cu cea mai mare reducere este laptopul 2 in1 Allview Wi901N, cu procesor Intel Atom Quad Core 1,33 GHz, diagonala de 8,9 inchi, IPS, Touchscreen, 2 GB, 32 GB. Dincolo de performantele deosebite, acest laptop vine cu Microsoft Windows gata instalat. Pretul poate fi consultat AICI.
 
Reduceri eMAG Stock Busters – Toate reducerile din campanie sunt AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters televizoare

 
4. Televizoarele au reduceri chiar si de peste 40% in cele 3 zile de campanie eMAG Stock Busters. Iar cei care viseaza la un televizor 4K Ultra HD au acum ocazia de a cumpara unul la un pret foarte mic pentru o asemenea performanta. De exemplu, televizorul LED Smart Samsung cu diagonala de 101 cm si rezolutia 4K Ultra HD, are o reducere de 43%. Oferta este AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters combine frigorifice

 
5. Electrocasnicele, fie ele mari sau mici, se bucura de reduceri foarte bune in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters. Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA, cu un volum de 312 litri, din clasa de eficienta energetica A+ si tehnologie al 6-lea simt, are o reducere de 44%. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters masini de spalat rufe

 
6. In ceea ce priveste masinile de spalat, ne-a atras atentia masina de spalat rufe Slim Hotpoint de 1200 de rotatii de minut (RPM), cu o capacitate de incarcare de 7 kg. Aceasta are marele avantaj de a face parte din cea mai performanta clasa de eficienta energetica, cea A+++. In cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters, masina de spalat are o reducere de 33%. Oferta este AICI.
 
Reduceri eMAG Stock Busters – Toate reducerile din campanie sunt AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters masini de spalat vase

 
7. Masinile de spalat vase, incorporabile sau nu, au reduceri ce sar de 40%. Spre exemplu, masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19, cu 6 programe si 13 seturi, are o reducere de 45%. Pretul poate fi consultat AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters aspiratoare

 
8. In cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters, aspiratorul fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3753 1,5 litri, 750 W, cu filtru, are o reducere de 45%. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters mobilier

 
9. Seturile de mobilier de gradina, pentru casa sau pentru birou, precum si saltelele, pernele sau articolele pentru servirea mesei sunt la mare cautare in aceasta perioada. Piesele de mobilier au reduceri chiar si de 50%. De exemplu, un pavilion pentru gratar Kring Torino, cu dimensiuni de 240 X 150 cm, poate fi cumparat acum la jumatate de pret. Oferta este AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters parfumuri si haine

 
10. Parfumurile, cosmeticele, produsele de ingrijire personala, hainele si articolele de incaltaminte, atat pentru femei, cat si pentru barbati, sunt si ele la reducere. Astfel de produse beneficiaza de cele mai mari reduceri in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters, ajungand pana la 60%. De pilda, un tricou United Colors of Benetton, de dama, are o reducere de 70%. Pretul este AICI.
 
Reduceri eMAG Stock Busters – Toate reducerile din campanie sunt AICI.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close