Antena 3 CNN Economic Termoenergetica anunţă că peste 100 de blocuri din Bucureşti nu au apă caldă până duminică, din cauza unei avarii

Termoenergetica anunţă că peste 100 de blocuri din Bucureşti nu au apă caldă până duminică, din cauza unei avarii

Termoenergetica a anunţat că aproximativ 100 de blocuri din Bucureşti nu vor avea apă caldă până duminică din cauza unei avarii.

Termoenergetica anunţă că peste 100 de blocuri din Bucureşti nu au apă caldă până duminică, din cauza unei avarii
Sursa foto: Antena 3 CNN | Pixabay
de Milena Niță    |    18 Apr 2024   •   11:44

Se întâmplă la blocurile din zona străzii Vulcanei, unde furnizarea agentului termic pentru apă caldă va fi sistată până în data de 21 aprilie, din cauza unei avarii la Magistrala I Sud. 

Rețeaua din zonă are peste 40 de ani de utilizare.

"Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă, joi, că din cauza unei noi avarii produse la Magistrala I Sud cu diametrul de 800 mm, în zona străzii Vulcanei, furnizarea agentului termic pentru apă caldă către un număr de aproximativ 100 de blocuri va fi sistată până în data de 21 aprilie 2024", potrivit unui comunicat de presă.

Termoenergetica precizează că au fost deja începute în regim de urgență manevrele tehnice de închidere, de golire, precum și cele de aerisire și urmează să fie realizate sudurile pentru reparația avariei.

"Vă reamintim că în cursul acestei săptămâni pe aceeaşi porţiune de conductă s-a produs o altă avarie. 

Rețeaua de termoficare din zonă a fost dată în exploatare în anul 1984, având peste 40 de ani de utilizare", se menționează în finalul comunicatului.

"Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute. 

Pe măsură ce intervențiile se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert", se mai arată în anunţul făcut de Termoenergetica.

×
Subiecte în articol: Termoenergetica apă caldă avarie
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close