Antena 3 CNN Economic Transporturi Toate proiectele finanţate din PNRR intră, de astăzi, în linie dreaptă. Anunţul făcut de ministrul Transporturilor

Toate proiectele finanţate din PNRR intră, de astăzi, în linie dreaptă. Anunţul făcut de ministrul Transporturilor

Toate proiectele finanţate din PNRR intră, de astăzi, în linie dreaptă odată cu desemnarea câştigătorului pentru Secţiunea 1 a Autostrăzii Târgu Mureş – Târgu Neamţ, parte a Autostrăzii A8.

Toate proiectele finanţate din PNRR intră, de astăzi, în linie dreaptă. Anunţul făcut de ministrul Transporturilor
Sursa foto: Sorin Grindeanu/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Noi 2023   •   17:47

"Secțiunea de autostradă Târgu Mureș- Miercurea Nirajului are o lungime de 24,4 km și include și contrucția drumului de legătură cu Autostrada Transilvania.

Antreprenorul turc va avea la dispoziție maximum 6 luni pentru etapa de proiectare și 24 de luni pentru cea de execuție.

Contractul cu o valoare de 2,46 miliarde lei (fără TVA) prevede inclusiv construcția a 36 de poduri, pasaje și viaducte printre care un pasaj cu o lungime de 256 metri.

Autostrada Târgu Mureș- Târgu Neamț va traversa Carpații și va asigura prima conexiunea dintre Moldova și Transilvania pe o rută de mare viteză", a scris Sorin Grindeanu, luni, într-o postare pe Facebook.

Toate proiectele finanțate din #PNRR intră, de astăzi, în linie dreaptă o dată cu desemnarea câștigătorului pentru...

Publicată de Sorin Grindeanu pe Luni, 6 noiembrie 2023

Citeşte şi: Sorin Grindeanu, despre cele 15 spitale ale Ministerului Transporturilor: "N-a spus nimeni că le desfiinţează"

×
Subiecte în articol: proiecte PNRR ministrul transporturilor
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close