Antena 3 CNN Economic Transporturi Trafic feroviar întrerupt | Un autocamion a rupt un stâlp de susținere a liniei electrice, între stațiile Beclean pe Someș și Coldău

Trafic feroviar întrerupt | Un autocamion a rupt un stâlp de susținere a liniei electrice, între stațiile Beclean pe Someș și Coldău

Traficul feroviar între stațiile Beclean pe Someș și Coldău se desfășoară doar pe firul 2, după ce un autocamion a rupt un stâlp de susținere a liniei de contact la o trecere la nivel cu calea ferată.

Trafic feroviar întrerupt | Un autocamion a rupt un stâlp de susținere a liniei electrice, între stațiile Beclean pe Someș și Coldău
Sursa foto: Facebook | CFR Călători
de Georgiana Adam    |    13 Mar 2024   •   17:41

În urma unui incident care a avut loc în cursul zilei de miercuri, traficul feroviar a fost afectat.

Un autocamion a rupt un stâlp de susținere a liniei de contact la o trecere la nivel cu calea ferată între stațiile Beclean pe Someș și Coldău.

”Un autocamion care transporta o basculantă a lovit poarta de gabarit și a rupt un stâlp de susținere a liniei de contact la trecerea la nivel situată între stațiile Beclean pe Someș și Coldău, eveniment rutier care a provocat întreruperea alimentării cu energie electrică pe relația Beclean pe Someș - Mogoșeni (linie simplă) și închiderea circulației feroviare pe firul 1 Beclean pe Someș - Coldău”, informează Compania Națională de Căi Ferate CFR SA.

Echipele de intervenție ale SRCF Cluj au acționat pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact între stațiile Beclean pe Someș - Mogoșeni.

CFR a anunțat că, în urma acestui eveniment, două trenuri de călători - R 4484 (Dej Călători - Ilva Mică) și R 4483 (Ilva Mică - Beclean pe Someș) - ajung la destinație cu întârziere.

În continuare, echipele SRCF Cluj intervin în zona trecerii la nivel de la km 28+889, unde se acționează pentru înlocuirea stâlpului de susținere a liniei de contact, trenurile de călători circulând doar pe firul 2, din ambele sensuri, între stațiile Beclean pe Someș și Coldău, notează Mediafax.

×
Subiecte în articol: trafic feroviar Beclean tren
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close