Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Doi elevi au fost înjunghiați de un coleg după balul bobocilor la un liceu Teologic din Târgu Mureş. Victimele au ajuns la spital

Doi elevi au fost înjunghiați de un coleg după balul bobocilor la un liceu Teologic din Târgu Mureş. Victimele au ajuns la spital

Doi elevi din Târgu Mureș au fost înjunghiați la balul bobocilor. Agresorul este un alt coleg de la Liceul Teologic. Poliția l-a ridicat pe agresor, iar victimele au fost duse la spital cu ambulanța.

Doi elevi au fost înjunghiați de un coleg după balul bobocilor la un liceu Teologic din Târgu Mureş. Victimele au ajuns la spital
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    04 Noi 2022   •   17:27

Vorbim de un incident în cadrul unui liceu Teologic din Târgu Mureş, acolo unde doi elevi au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați de un alt coleg.

Totul s-a petrecut după balul bobocilor la care adolescenții participau. Între cei trei a izbucnit un conflict spontan și după ce au ieşit afară au început să se lovească reciproc.

La un moment dat, agresorul a scos un cuțit și l-a înțepat de două ori pe unul dintre elevi și odată pe celălalt. Victimele au ajuns la spital.

Acolo, medicii au concluzionat că viața nu le-a fost pusă în pericol, însă au fost ținuți internați pentru supraveghere pe secția de chirurgie pediatrică.

Inițial, agresorul a luat-o la fugă, însă a fost găsit rapid de către polițiști. Acum, el este cercetat pentru loviri sau alte violențe, iar în funcție de concluziile medicilor legiști, procurorul va putea decide dacă vorbim în acest caz inclusiv despre o tentativă de omor, dat fiind că unul dintre una dintre victime a fost înjunghiată în abdomen.

De asemenea, școala a deschis o anchetă internă. Inspectoratul Școlar Județean Mureș face și ea cercetări despre ce s-a întâmplat, însă trebuie subliniat faptul că reprezentanții școlii au declarat că petrecerea de după balul bobocilor nu este în cadrul organizat de către școală. 

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close