Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Mărturiile unui român stabilit în Israel: "Oamenii au trebuit să reziste singuri în fața atentatelor"

Mărturiile unui român stabilit în Israel: "Oamenii au trebuit să reziste singuri în fața atentatelor"

George Schimmerling, un român care este stabilit în Israel, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 CNN, despre situația din Tel Aviv.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Oct 2023   •   18:35

George Schimmerling, un român stabilit în Israel a spus că atmosfera generală în Israel este una tristă, deoarece fiecare familie are legături cu persoane care au fost afectate în atentatele recente.

"Nu cobor în buncăr, fiecare casă este dotată cu o cameră cu pereți mai groși. Fiecare familie are pe cineva care cunoște pe cineva care și-a pierdut viața sau a fost rănit în atentat. Este o stare generală tristă", a spus românul.

Întrebat dacă s-a gândit să se întoarcă în România

"Eu personal nu m-am gândit, dar o să vă propun câteva persoane pe care cu bucurie le-aș întoarce în România. 24 de persoane, membri ai actualului guvern care au eșuat complet și care azi se ascund ca șobolanii. Este o mare deziluzie tot ce se întâmplă.

Citește șiÎncă o companie aeriană a anunțat că și-a suspendat zborurile din cauza atacului din Israel

Timp de 6,7 ore, oamenii aceia care au trăit în zonele limitrofe ale Fâșiei Gaza au trebuit să reziste singuri în fața atentatelor.

În general oamenii s-au simțit că un secol de istorie s-a evaporat.

Vina o poartă, în ochii noștri, actualul guvern israelian care s-a concentrat pe cu totul alte probleme și a dormit în front.

Nu a făcut nimic și nici astăzi nu îi auzim. Înainte erau foarte vocali, dar astăzi nu-i mai auzim", a spus George Schimmerling, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Tel Aviv Israel roman
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close