Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Mărturia cutremurătoare a unei femei care dezvăluie cum reţeaua Godei i-a luat averea şi viaţa soţului ei, internat în Căminele Groazei

Mărturia cutremurătoare a unei femei care dezvăluie cum reţeaua Godei i-a luat averea şi viaţa soţului ei, internat în Căminele Groazei

Florentina Negrea a dezvăluit în emisiunea Exces de putere de la Antena 3 CNN, cum mafia din Căminele Groazei i-au luat pe ascuns averea şi viaţa soțului ei, despre care nici acum nu ştie unde este îngropat. Atenţie, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional!

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iul 2023   •   22:12

Potrivit femeii, soţul ei cu o situaţie medicală severă, printre care şi schizofrenie, a fost dat în grija statului, iar de acolo a început calvarul. 

"Totul a pornit când a fost mutat în centrul de seniori Voluntari. Acolo a început, să zicem așa, calvarul. I s-a luat telefonul mobil, l-au mințit, au spus că telefonul trebuie dus la reparat, dar nu a fost așa.

L-a pus într-un sertar și nu i-a mai dat voie să țină legătura cu familia, adică soția și fiica. Apoi l-au dus la bancă și l-au pus să scoată banii, pensia acumulată pe card, spunându-i că, cu acei bani va plăti datoriile la apartamentul nostru, lucru care nu a fost făcut. Acele datorii eu le-am plătit personal, împrumutându-mă de sume enorme de bani.

Deci i-au scos pensia de pe card, deși era dat în grija statului. De la Primărie DGASSP mi-au spus că dânșii îl susțin financiar în cămin. Da, ambii și Godei și Florica Mareș. Aceste nume le-am întâlnit când m-a contactat la telefon o persoană care a lucrat în acel centru să-mi spună că dna. Cristina Mareş (n.r administrator centru de seniori Voluntari) l-a dus pe soțul meu la bancă și a luat banii. Am făcut o reclamație la Poliția Orașului Voluntari", a spus femeia.

Răspunsul Poliția Orașului Voluntari

"Vă comunicăm faptul că au fost efectuate verificări cu privire la aspectele semnalate, ocazie cu care s-a constatat faptul că soțul dvs. a retras personal banii reprezentând pensia, bani și au fost folosiți în scop personal", este răspunsul pe care Florentina Negrea l-a primit în urma sesizării la Poliția Orașului Voluntari. 

"Soţul avea schizofrenie cu grad accentuat permanent, lucru menţionat în adresa către Poliţie. După primele două luni după ce a ajuns în centrul din Voluntari, nu am mai știut nimic de el până anul trecut, când am aflat, tot prin Poliție, că el deja era ascuns în alt centru, din Afumaţi, dar era deja decedat.

Am luat apoi legătura, în primul rând la cei de la primărie, la managerul de caz și vorbim de Primăria Sectorului 6 şi de DGASPC Sector 6. Și mi s-a răspuns să stau liniștită, că soțul meu este într-un centru unde este foarte bine, dar nu dorește dânsul să ia legătura cu familia.

Soțul meu avea vârsta de 66 de ani, adică anul trecut, când a decedat. Deci lucrurile se petreceau deja din 2018", a mai spus femeia.

Răspuns DGASPC Sector 6, Bucureşti

"Negrea Radu Alexandru a beneficiat la cerere, prin intermediu instituției noastre, de acordare a unei măsuri de protecție socială de tip rezidențial susținere a costurilor lunare într-un centru rezidențial, în perioada august 2017- decembrie 2019, urmare a lipsei suportului familial, sprijin ce a fost încetat la solicitarea scrisă a persoanei.

Dl. Negrea a fost întrebat la momentul monitorizării trimestriale dacă își dorește să reia legătura cu familia sa, sus-numitul refuzând să fie căutat de familie sau de alte rude conform declarației sale scrisă", se arată în adresa primită de la DGASPC Sector 6.

Potrivit femeii, soţul beneficia de o pensie de 800 de lei, care i-a fost luată. Ulterior, în aprilie 2020 femeia a aflat că ampatamentul, primit moștenire din partea familiei soțului, i-a fost vândut, iar cel care l-a revendicat drept nou proprietar era chiar Godei Ștefan Cristian, proprietarul unuia din Căminele Groazei din Ilfov. 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close