Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum Oana Zamfir, așa cum nu ai văzut-o vreodată. Ce gătește realizatoarea de sărbători: ”Curcubeu în cerul gurii. N-ai văzut în viața ta așa ceva!”

Oana Zamfir, așa cum nu ai văzut-o vreodată. Ce gătește realizatoarea de sărbători: ”Curcubeu în cerul gurii. N-ai văzut în viața ta așa ceva!”

Oana Zamfir, realizator Antena 3 CNN, și soțul său, senatorul Daniel Zamfir, împreună cu cele trei fete, au făcut senzație cu apariția lor, în premieră, într-o ediție specială a emisiunii Gătit la costum cu Ștefan Lungu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Dec 2023   •   17:48

Realizatoarea TV a povestit că, în copilărie, îi plăcea cel mai mult cozonacul, cald, proaspăt scos din cuptor.

”Cald. Să miroasă. Adică până nu-l rupem... Nu, nu cu lapte. Simplu. Direct din cuptor. Și niște cocă înainte, un pic, cu stafide. Și să știi că mănânc și șorici”, a spus Oana Zamfir.

Senatorul Florin Zamfir spune că mâncarea copilăriei sale de sărbători era piftia de curcan. Însă la emisiune au gătit de toate, pentru toată lumea, în funcție de gusturile familiei.

”Acestor aperitive li se spune curcubeu în cerul gurii. N-ai văzut în viața ta așa ceva. Băgăm ceafă crud-uscată, gutuie caramelizată cu un pic de lămâie stoarsă, o brânzică ce are și un pic de ”blue” înăuntru și la sfârșit, după ce le-am scos din cuptor, o zmeurică”, explică Oana Zamfir.

Familia Zamfir a povestit și cum sărbătorile îi prind cu de toate.

”Nu există eveniment în familie să nu fie salata de ton. Și ce o să vă facem în seara asta. Suntem pe perechi: coșulețe, aperitive, pește. Suntem mulți, avem gusturi diferite, ca atare facem de toate, să ne placă tuturor.”, a dezvăluit jurnalista Antena 3 CNN.

Sobrietatea pe care o afișează jurnalista la televizor nu are legătură cu realitatea, a concluzionat Ștefan Lungu, după ce a descoperit o Oana Zamfir care râde, glumește, e plină de viață și căreia îi place să aibă tot timpul casa plină cu prieteni.

”Cea mai frumoasă casă e noastră, datorită surioarei mele, Anuca, care decorează cel mai frumos, iar cele mai frumoase vacanțe sunt cu sora mea, Onuca”, spune Ioana, fata cea mică a cuplului.

Senatorul Zamfir a gătit și o rețetă spaniolă, cu hamon.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close