Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Planurile de campanie ale lui Cristian Popescu Piedone. "Îi aștept acolo, eu voi fi prezent!"

Planurile de campanie ale lui Cristian Popescu Piedone. "Îi aștept acolo, eu voi fi prezent!"

Cristian Popescu Piedone, candidatul Partidului Umanist Social Liberal pentru Primăria Capitalei, a vorbit la Antena 3 CNN despre planurile sale de campanie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Mar 2024   •   21:18

Cristian Popescu Piedone și-a anunțat parte din programul de campanie, evidențiind evenimente cheie în diverse zone ale Bucureștiului.

Pe data de 16 mai, el va fi prezent în Piața Obor pentru o dezbatere publică deschisă tuturor locuitorilor, oferindu-le oportunitatea de a-și exprima ideile și preocupările.

Piedone a anunţat că va continua dialogul cu oamenii şi în alte locuri din Capitală.

"În campania oficială, cea de 30 de zile, pe data de 16 mai voi fi în Piața Obor la dezbatere publică cu toți, cu populația Oborului. (...) Eu îi aștept în Piața Obor, în dezbatere publică, pe data de 16 mai.

23 mai - Târgul Vitan Bârzești. După care, pe 30 mai, în Parcul Herăstrău.

Pe data de 6 iunie Piața Unirii, în fața magazinului Unirea, la ieșirea din metrou. 

În ultima zi de campanie, pe 6 iunie, în fața magazinului Unirea, ieşirea de la metrou, unde este un nod în care toți bucureștenii intră sau își dau o întâlnire în față la Unirii. Îi aștept, eu voi fi prezent acolo!

Voi face acest comunicat și către presă. Datele respective sunt acolo, în studiouri de televiziune nu!

Oricând doresc ei, oriunde în București, în aer liber și aproape de cetățean", a spus Cristian Popescu Piedone referitor la dezbaterile din campania electorală.

Urmăriţi interviul integral în materialul video de mai jos!

Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) și primar al Sectorului 5, și-a lansat, duminică, în mod oficial, candidatura la Primăria Capitalei.

Fiul său, Vlad, va candida la Primăria Sectorului 5.

Cristian Popescu Victor Piedone a fost desemnat cu unanimitate de voturi candidat pentru funcția de primar general al municipiului București din partea PUSL.
 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close