Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN INCOME MAGAZINE Cum încep marile afaceri de la vârste mici. Copiii vor acum "o vacanţă în Tenerife" sau "un cabinet de dezvoltare personală"

Cum încep marile afaceri de la vârste mici. Copiii vor acum "o vacanţă în Tenerife" sau "un cabinet de dezvoltare personală"

Afacerile mari încep de la vârste fragede. Este exemplul copiilor din comunitatea Kids in Business care deja sunt antreprenori în adevăratul sens al cuvântului. 

Cum încep marile afaceri de la vârste mici. Copiii vor acum "o vacanţă în Tenerife" sau "un cabinet de dezvoltare personală"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mai 2023   •   10:54

Stăpânesc extrem de bine atât teoria, cât şi practica şi ştiu exact de unde şi cum trebuie pornit un business.

La vârsta la care mulţi nu sunt la şcoală, aceşti copii spun că ei vor să înveţe japoneza sau chineza, coreeana sau limba arabă.

Alţi copii spun că vor să se facă psihologi sau să meargă în America să facă facultate la Harvard.

O altă parte din cei mici visează acum la "o vacanţă în Tenerife" sau "încă mă informez pentru că încerc să am în şcoală un cabinet unde să am şi ore de dezvoltare personală, unde să vină oameni să se exprime liber, să îşi spună problemele".

Pentru aşa planuri de viitor, este nevoie de multă muncă. Aşa că micii afacerişti au decis să se pregătească din timp.

Unii dintre ei sunt deja antreprenori în adevăratul sens al cuvântului şi deja fac rost de bani. Unii câştigă pentru că tund iarba, alţii pentru că citesc.

Mulţi au ales să îşi deschidă încă de pe acum afacerile, aşa cum au spus sâmbătă, la emisiunea Income, de la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close