Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Autorităţile reîncep furnizarea căldurii din cauza temperaturilor scăzute

Autorităţile reîncep furnizarea căldurii din cauza temperaturilor scăzute

România a trecut de la vară la iarnă în doar două zile. Astfel, furnizorii de energie termică au decis ca oamenii să aibă din nou căldură în calorifere.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2024   •   19:51

Autorităţile din Arad reînceap furnizarea agentului termic în locuinţele oamenilor, din cauza temperaturilor scăzute.

O parte dintre locatari s-au bucurat de căldura din case, în timp ce unii au preferat să închidă caloriferele.

Mulţi români se tem de facturile mari

Furnizarea energiei termice pentru încălzire fusese oprită în 4 aprilie.

Vreme rece va continua în România

Vara din martie a trecut, iar luna aprilie este mult mai răcoroasă. Aşa va fi şi a doua parte a lunii, iar meteorologii nu au veşti bune nici pentru weekend.

"Vremea răcoroasă continuă în România, pe fondul unui flux de aer rece și umed dinspre nord. 

Fulgii de zăpadă își fac temporar apariția în zonele de munte, în timp ce în văi și depresiuni va exista risc de îngheț în unele dimineți. Dacă prima parte a lunii aprilie ne trimitea cu gândul la vară, perioada următoare va fi mult mai răcoroasă și mai umedă, cu temperaturi apropiate de "normal" sau ușor sub medie și mai multe intervale ploioase.

Primele dimineți din acest weekend ne vor întâmpina cu o vreme rece. În multe zone din nordul și centrul țării, iar local și în rest, temperaturile vor scădea sub pragul de îngheț, cu toate efectele nefaste asupra pomilor și vegetației.

Nici ziua nu va fi foarte cald, deși vor fi câteva perioade însorite și plăcute. Termometrele vor arăta, în general, între 10 și 20 de grade în timpul zilei. 

Aceste condiții termice vor continua în perioada următoarea, iar o încălzire a vremii este anticipată abia weekend-ul următor, spre sfârșitul lunii", potrivit meteoradar.ro.

×
Subiecte în articol: Arad căldură temperaturi facturi
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close