Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Destinațiile turistice preferate de femeile din România atunci pleacă singure în vacanță. Cât costă un solo trip

Destinațiile turistice preferate de femeile din România atunci pleacă singure în vacanță. Cât costă un solo trip

De 8 martie sunt la modă călătoriile doamnelor fără parteneri. Iată cât costă o vacanță în destinațiile preferate de românce și care sunt acestea.

de Mia Lungu    |    08 Mar 2023   •   18:52

A apărut un nou trend pe piaţa de turism, spun turoperatorii. Şi anume ca femeile să îşi ofere solo tripuri sau călătorii cu prietenele pentru ziua de 8 martie. Fără bărbaţi.

Mai mult de o treime dintre femeile care și-au oferit o vacanță de 8 martie au ales să plece în destinații cum ar fi Costa Rica sau Roma.

Costurile pentru o astfel de călătorie pornesc de la 450 de euro și ajung până la 2.700 de euro Alte 30% au ales destinații precum Coasta de Azur sau Austria.

Pentru Austria, sejur de 4 stele au plătit 750 de euro iar pentru Coasta de Azur până la 980 euro.

Citește și: Top 25 cele mai frumoase destinații din lume, publicat de CNN. Cinci dintre ele sunt în Europa

Un alt trend care ia amploare îl reprezintă tinerii care le iau mamelor cadou o vacamţă de 8 martie. Aceştia au optat pentru programe care au însoțitor de limba română și toate serviciile incluse.

Prețul plătit pentru un astfel de circuit începe de la 700 euro de persoană. Şi dacă tot vorbim de vacanţe, Grecia a anunţat că rezervările românilor pentru vara lui 2023 au depăsit deja nivelul din 2019, de dinainte de pandemie.

×
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close