Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Marcel Boloș, despre amendamentul care vizează Pilonul II de pensii: "Sunt bazaconii, un document care nu este oficial"

Marcel Boloș, despre amendamentul care vizează Pilonul II de pensii: "Sunt bazaconii, un document care nu este oficial"

Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, a spus că nu a văzut amendamentul referitor la Pilonul II de pensii până marți. El afirmă că documentul nu a fost oficial.

Marcel Boloș, despre amendamentul care vizează Pilonul II de pensii: "Sunt bazaconii, un document care nu este oficial"
Sursa foto: Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Sep 2023   •   18:53

"Eu nu sunt parlamentar, să fac amendamente. Azi am aflat de amendamentul cu Pilonul 2 de pensii.

Amendamentul nu a urmat circuitul oficial. Nu s-a discutat niciodată despre această impozitare a profitului, sunt bazaconii. Ce competențe are dna Pescaru să facă amendamente? Vă rog să discutați cu dl. Roman... De unde să știu eu de unde are dl. Roman aceste informații? Dacă era un amendament oficial, mă luam după el”, spune Marcel Boloș.

El a respins varianta că s-a încercat eliminarea mascată a Pilonului 2 de pensii.

"Dacă nu este oficial de ce să mă intereseze?... Am destule probleme de rezolvat decât să mă iau după aceste fițuici... Un document care nu este oficial nu cred că trebuie luat în seamă”, spune Boloș.

Citește și: Veste pentru pensionarii români cu venituri mai mici de 3.000 de lei! Au fost tipărite tichetele cu ajutoare

Deputatul PNL, Florin Roman spunea marți, despre articolul privind naționalizarea „mascată” a Pilonului 2 de Pensii, care a apărut în lista amendamentelor depuse de coaliție la proiectul de asumare a răspunderii Guvernului, că propunerea a venit de la secretarul de stat al PSD, Daniela Pescaru.

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close