Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Marş în Bucureşti şi altar de lumânări în faţa clubului Colectiv la opt ani de la tragedie

Marş în Bucureşti şi altar de lumânări în faţa clubului Colectiv la opt ani de la tragedie

Lacrimi şi durere fără sfârşit în memoria celor 65 de persoane care au murit în incendiul teribil. Astăzi, în fața fostului club Colectiv zeci de oameni au venit să aprindă lumânări.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Oct 2023   •   19:53

Au trecut 8 ani de la tragedia de la Colectiv. În tot acest timp nimic nu s-a schimbat în România. Nici în acest moment nu sunt suficiente paturi pentru marii arși sau un centru specializat care să trateze acești pacienți, deși promisiuni au existat.

În Bucureşti a fost demarat un marș în memoria celor 65 de persoane care au murit în incendiul teribil.

Rudele, prietenii și apropiați ai victimelor au aprins lumânări și au ținut un moment de reculegere începând din fața Parchetului General, unde în continuare este un lucru unul dintre dosarele penale de după Colectiv.

Marșul va continua apoi în fața fostului club Colectiv, unde alţi zeci de oameni au venit să aprindă lumânări la 8 ani de la tragedie. Şi pare că din ce în ce mai puțini oameni vin să comemoreze viețile celor care s-au dus în acea noapte la Colectiv.

Opt ani în care, spun oamenii, nu s-a schimbat nimic. În continuare nu există suficiente paturi pentru marii arși în România.

Toată ziua, în fața clubului Colectiv din București, rude și prieteni și apropiați ai victimelor au aprins lumânări și au ținut un moment de reculegere în memoria lor.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close